Af Tilde Liv Andersen - 12/04-17 08:36

Efter 'Luksusfælden': - Vi er blevet dybt manipuleret i programmetEfter 'Luksusfælden': - Vi er blevet dybt manipuleret i programmet

I tirsdag aftens program af Luksusfælden på TV3 blev Malene Camilla Hansen og Jannik Bøgh fra Viborg hjulpet med at lægge et budget for deres utilstrækkelige økonomi. Men måden, de er blevet skildret på, stemmer dog langt fra overens med virkeligheden.

storybild

Det fortæller de to medvirkende i et interview med BT.

I programmet blev det vist, hvordan parret havde stiftet en stor gæld. Blandt andet fordi de købte alt for meget fast-food og prioriterede dyre transportmuligheder, lånte til en brystoperation og røg for mange cigaretter. Men på trods af eksperterne fremlægger parrets budget med penge på tavlen, hænger det ikke sammen på den måde, som der vises i programmet ifølge deltagerne.

- Vi er begge to dybt manipuleret i programmet. Fordi der er flere ting, vi siger under optagelserne, som de slet ikke viser, fortæller Jannik Bøgh.

Det værste er overstået for bundlinjeblødende svinebønder
Det værste er overstået for bundlinjeblødende svinebønder

I programmet vises blandt andet, hvordan Jannik prioriterer smøger frem for at betale børnebidrag til sin 4-årige søn. Jannik mener at sagen fremstilles forkert, da han betaler penge hver måned direkte til drengen. Men også Malene føler sig snydt af programmet. Hun er nemlig endt med at skulle betale mere end før, da eksperterne har lagt et forkert budget for hende.

- Jeg får 600 kroner mindre udbetalt, end hvad jeg er budgetteret med. Og jeg ved allerede, at jeg vil få et skattesmæk næste år. fortæller Malene.

TEST: Hvilken Mette er du mest nede med?
TEST: Hvilken Mette er du mest nede med?

Efter eksperterne havde lagt budgettet, kunne Malene se, at noget ikke stemte overens, derfor kontaktede hun SKAT. De kunne fortælle, at fordi hun har modtaget et honorar, skulle hun betale ekstra. Honoraret var den cykel, som man så Malene modtage som en gave i programmet. Den havde en værdi på 10.000 kroner, som Malene måtte betale skat af.

- Hvis jeg havde vidst det, ville jeg slet ikke havde taget imod cyklen, når jeg endte med at skulle betale for det. Men jeg gik jo indtil programmet med en god tro, siger Malene Camilla Hansen.

Stein Bagger spottet i Sverige med dyr Porsche: Nu skal han forklare sig
Stein Bagger spottet i Sverige med dyr Porsche: Nu skal han forklare sig

Især den sidste del af programmet, hvor man ser parret er gået fra hinanden, var blevet klippet helt ud af proportioner ifølge de to medvirkende. Det havde nemlig intet at gøre med de økonomiske problemer, men nogen helt andre kontroverser mellem parret.

- Grunden, til vi gik fra hinanden, var en intern kontrovers. Programmet har presset os på det vildeste, og det gjorde, at vi begyndte at få problemer i forholdet. Men ikke over de ting som man ser i programmet, fortæller Jannik Bøgh.

Træt af danske boligpriser? Så meget luksus kan du få i udlandet for de samme penge
Træt af danske boligpriser? Så meget luksus kan du få i udlandet for de samme penge

Malene er helt enig i at, det ikke er sandheden, der blev vist i programmet. Flere episoder kan hun slet ikke genkende.

- Jeg synes, at det er klippet helt vanvittigt. Nogen af sætningerne er nærmest klippet sammen, så jeg ikke kan genkende dem, fortæller Malene Camilla Hansen.

Programmet blev vist på TV3 klokken 20.00 tirsdag den 11. april

LÆS OGSÅ: Galleri: Det dyreste hus i USA er netop sat til salg

LÆS OGSÅ: Anklager: Præst levede overdådigt for dements penge

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Kæmpe skandale i Røde Kors: Ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx