Af - 18/10-16 14:32

Dansk børneprogram nomineret til stor udenlandsk prisDansk børneprogram nomineret til stor udenlandsk pris

Det er ikke kun DR's søndagsdramaserier, der bliver anerkendt i udlandet.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er børneprogrammet 'Ultras Sorte Kageshow', der bliver sendt på børnekanalen DR Ultra, nomineret til en prestigefyldt Emmy Awards - ved næste års International Emmy Kids Awards, som bliver uddelt til april i Cannes.

Programmet er en sjov fortolkning af 'Den store bagedyst', hvor børn laver kager i mørke, mens værterne komiker Nikolaj Stokholm og kage-entusiast Micki Cheng løbende giver dem udfordringer.

LÆS OGSÅ: TV: 'Den store bagedyst': Timm slikker Julianes HVAD?

DR skriver i en pressemeddelse, at 'Ultras Sorte Kageshow' er nomineret i kategorien 'Bedste underholdning for børn' og kæmper med programmer fra Storbrianien, Canada og Brasilien.

Jonas Kryger Hansen, der er redaktør på DR Ultra udtaler i pressemeddelelse:

- Programmet fokuserer på værdien i det grimme og uperfekte, man kan opnå i køkkenet, hvis bare man tør at give sig hen og eksperimentere – og det har danske børn belønnet med at vælge at involvere sig i programmet. Som koncept var det også noget af et TV-eksperiment at slukke for lyset under optagelserne, og vi er rigtig stolte af at udlandet har fået øjnene op for formatet. Nu vil vi bare gerne have den Emmy.

LÆS OGSÅ: LISTE: Store filminstruktører der er kikset i springet til tv


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx