Af - 18/10-16 14:32

Dansk børneprogram nomineret til stor udenlandsk prisDansk børneprogram nomineret til stor udenlandsk pris

Det er ikke kun DR's søndagsdramaserier, der bliver anerkendt i udlandet.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er børneprogrammet 'Ultras Sorte Kageshow', der bliver sendt på børnekanalen DR Ultra, nomineret til en prestigefyldt Emmy Awards - ved næste års International Emmy Kids Awards, som bliver uddelt til april i Cannes.

Programmet er en sjov fortolkning af 'Den store bagedyst', hvor børn laver kager i mørke, mens værterne komiker Nikolaj Stokholm og kage-entusiast Micki Cheng løbende giver dem udfordringer.

TV: 'Den store bagedyst': Timm slikker Julianes HVAD?
TV: 'Den store bagedyst': Timm slikker Julianes HVAD?

DR skriver i en pressemeddelse, at 'Ultras Sorte Kageshow' er nomineret i kategorien 'Bedste underholdning for børn' og kæmper med programmer fra Storbrianien, Canada og Brasilien.

Jonas Kryger Hansen, der er redaktør på DR Ultra udtaler i pressemeddelelse:

- Programmet fokuserer på værdien i det grimme og uperfekte, man kan opnå i køkkenet, hvis bare man tør at give sig hen og eksperimentere – og det har danske børn belønnet med at vælge at involvere sig i programmet. Som koncept var det også noget af et TV-eksperiment at slukke for lyset under optagelserne, og vi er rigtig stolte af at udlandet har fået øjnene op for formatet. Nu vil vi bare gerne have den Emmy.

LISTE: Store filminstruktører der er kikset i springet til tv
LISTE: Store filminstruktører der er kikset i springet til tv


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx