Af Jeppe Elkjær Andersen - 17/01-18 12:42

Årgang 0-stjerne afslører: Det har jeg fortrudt fra programmerneÅrgang 0-stjerne afslører: Det har jeg fortrudt fra programmerne

Når hun tænker tilbage, ærgrer hun sig

storybild

Stephanie fra 'Årgang 0'. (Billede: Anders Löfstedt/TV 2)

Stephanie fra 'Årgang 0' fortæller i en livechat med TV 2's brugere, hvad hun har fortrudt mest i programmerne gennem årene.

'Årgang 0' har snart ikke længe tilbage. Den populære serie bliver kun filmet året ud, og så er det slut. Derfor er det også efterhånden blevet tid til at kigge tilbage på de snart første 18 år af serien og deltagernes liv.

Efter tirsdag aftens udgave af serien var Stephanie Van der Watt parat ved tasterne hos TV 2 for at svare på spørgsmål fra seerne. Og her blev hun blandt andet spurgt ind til, om der er noget, hun har fortrudt, som blev vist i tv fra de mange år.

En person ved navn Tue skriver ganske enkelt:

'Hej Stephanie. Har du fortrudt, at noget er blevet vist i programmerne?'

Hertil kommer svaret fra et af tv-programmet hovedroller:

'Hej Tue. Så skal det da lige være, at jeg har haft kæresterne med. Det ville jeg, når jeg tænker tilbage på det, måske gerne have holdt privat :) Kh Stephanie.'

Det kan blandt andet ses som en reference til, at Stephanie i december sidste år kunne afsløre, at hun ikke længere var i et forhold med den jævnaldrende Andreas, som hun har omtalt i programmet.

En anden bruger ved navn Stine Lund Thuesen spurgte i livechatten ind til, om der var et øjeblik fra de mange år med tv-serien, som for Stephanie var det mest pinlige. Hertil svarede hun:

'Det må nok være fra min 16 års fødselsdag. Det gik lidt vildt for sig, og der tænker man, hvorfor stoppede de mig ikke. Det var lidt mærkeligt at se bagefter, at hele ens fødselsdag var blevet filmet ;) '

Siden hun blev født har seere kunnet hendes liv på godt og ondt i TV 2s dokumentarserie 'Årgang 0'. Det er en programserie, der siden 1999 har fulgt fire familier med det til fælles, at de alle har fået børn født omkring årtusindeskiftet.

Udover Stephanie og hendes familie følger man i tv-programmet også Rachel Christian og deres familier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx