Se hvis lillebror der er tjekket ind på ParadiseSe hvis lillebror der er tjekket ind på Paradise

Og han har fået gode råd med på vejen af storebror.

Deltagerne til 10. sæson af 'Paradise Hotel' er blevet afsløret og her kan du lære den 22-årige Kasper Birch - lillebror til Ulven Peter Birch - lidt bedre at kende.

Hvorfor har du tilmeldt dig Paradise Hotel?
- Jeg har faktisk ikke tilmeldt mig. Det er tredje år, at jeg er blevet spurgt, om jeg ville deltage, og jeg er på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har plads og tid. Jeg har overvejet det rigtig meget - også på grund af min bror. Jeg har følt meget, at det var hans show, og jeg har været bange for at blive en 2’er, så jeg sagde til dem, at jeg kun var interesseret, hvis jeg kunne være med fra start, for så har jeg bedre mulighed for at vise, hvem jeg er som person.

Paradise Hotel 2014 - Her er deltagerne
Paradise Hotel 2014 - Her er deltagerne

Hvad synes du om damerne i år?
- De er alle sammen rigtig flotte, der er mange lyshårede. De får 8-9 stykker ud af 10 på skalaen.

Hvad er dit bedste scoretrick?
- Jeg får sådan nogle overnaturlige evner, når jeg drikker, og så lykkes tingene for mig. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg gør, men det kan jeg vel se, når jeg kommer hjem. Jeg plejer i hvert fald at nå mit mål, når jeg sætter et, og ellers finder jeg et andet.

Hvad har du gjort dig af tanker om din deltagelse, din bror endte jo pludselig i et stormvejr?
- Ja, han har ramt et par forsider, men jeg tror slet ikke, at det bliver på samme niveau med mig, jeg tror ikke, at jeg bliver ligeså medieliderlig, haha. Jeg er hernede, fordi det er en fed oplevelse. Jeg har stået i skyggen af reality, da jeg er kommet meget på Peters bar, hvor der kommer mange mennesker, der har været med i reality-programmer. Men jeg er ikke hernede for blive kendt.

Hvem har de bedste 'Paradise'-guns?
Hvem har de bedste 'Paradise'-guns?

Du vil jo nok blive sammenlignet meget med din bror nu, hvor du stiller op. Ser du det som noget negativt?
- Jeg er stolt af min bror, og jeg elsker ham, men det kan godt have en negativ indflydelse på, hvordan folk ser på mig hernede. Peter har haft mange negative historier i medierne, og derfor var jeg da bange for, om noget af det ville falde af på mig også.

Er du taget af sted for at vinde?

- Nej, jeg er hernede, fordi det er en fed oplevelse, og jeg havde tid og plads til det. Det var en chance, jeg ikke ville misse. Jeg har sindssygt mange venner og bekendte, der har været med i det. Og de mennesker, der er herinde, er castet, så de har en fed personlighed eller et eller andet, der gør dem specielle. Så de venskaber, jeg får herinde, det kan jeg også se i min brors omgangskreds, de er helt unikke. Men nu er vi hernede, og så vil jeg kæmpe. Men det er svært at sige, hvad der vil ske, for vi er brikker i TV3's spil.

Hvem har de bedste 'Paradise'-bryster?
Hvem har de bedste 'Paradise'-bryster?

Har din bror givet dig nogle gode råd inden rejsen?
- Peter har givet mig et godt råd, og det er, at jeg skal holde mig venner med pigerne. Det er dem, der kan smide mig ud, det har han helt ret i, og det vil jeg følge.


Der er premiere på 'Paradise Hotel' sæson 10 mandag den 27. januar.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx