Af - 19/04-16 16:51

TEST DIG SELV: Hvor langt ville du komme i 'Paradise Hotel'?TEST DIG SELV: Hvor langt ville du komme i 'Paradise Hotel'?

Har du det der skal til for at vinde 'Paradise Hotel'? Tag testen og find ud af om du bør melde dig til næste sæson.

Bildstrecke im Grossformat »
Deltagerne starter ud med at gå ind ad denne store port - derefter er eventyret i gang. På denne plads skal årets mange par-ceremonier finde sted - langt fra det glansfyldte billede, man ser på skærmen. Ledninger skjult bag pladsen for årets Pandoras Æske. Tucan er ét af seks værelser på årets hotel. Tucan Flere af de nye deltagere brokkede sig over, at der mangler døre på toiletterne i år. Tucan Værelse nummer to: Dragon Det er John Zoffmann, kendt fra tv, der igen i år har designet hotellet. 42 kameraer overvåger deltagerne konstant. I skrivende stund har holdet bag kun fundet ét "blind spot". Vejen ned til Solo, der er værre end nogensinde før. Sådan bor årets deltagere på Solo. Der er tre sovepladser: En kort madras, en hængekøje og et badekar. Til gengæld er udsigten fra toilettet til UG. Ved dette bord vil man se deltagerne indtage deres fællesmåltider. Loungen, der ligger lige ved baren på billedet før. Det er et hotel i flere plan i år - her ses åbningsporten fra toppen af hotellet. Bag om Paradise: Køkkenet hvor deltagernes mad kreeres Køleskabet er fyldt op til tre måneders optagelser. Delfin-værelset. Camaleon Det er ikke kun på Camaleon, at der er stillet kondomer frem. I alt 450 stk er på plads på hotellet. Leon - det suverænt største værelse i programmets historie. På flere af værelserne kan man hoppe direkte i poolen - som det her ses på Leon. Poolen strækker sig rundt langs værelserne i stue-plan. Kontrolrummet hvor deltagerne overvåges 24 timer i døgnet. Værtinden Rikke Gøransson er en stjerne i sig selv - og det markeres på hendes fine trailer, hvor hun kan gøre sig klar til optagelser.

Få en rundvisning på 'Paradise Hotel' i galleriet.

Et moderne ordsprog lyder: Man har ikke været rigtig ung i Danmark, hvis ikke man har været med på 'Paradise Hotel'.

GENIALT: Her er de sjoveste look alikes fra årets Paradise Hotel
GENIALT: Her er de sjoveste look alikes fra årets Paradise Hotel

Går du med en paradiso i maven, men er stadig lidt i tvivl, om du har det der skal til for at begå dig på hotellet?

Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar
Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar

Metroxpress hører dine bønner og har via statistisk udregninger baseret på de første 10 sæsoner skabt en test, der vil give dig svaret på, hvor lang tid du ville klare dig på det mexicanske luksushotel.

Tag testen og se om du ville kunne vinde 'Paradise Hotel':

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx