Af - 01/06-16 20:48

Endelig! Her er ‘Ugly Naked Guy’ fra Venner i virkelighedenEndelig! Her er ‘Ugly Naked Guy’ fra Venner i virkeligheden

Vi så aldrig hans ansigt, og han blev aldrig krediteret. Men nu er manden bag ‘Ugly Naked Guy’ blevet fundet.

storybild

Phoebe, Joey, Rachel, Ross, Chandler og Monica. (Billede: TV 2 / Danmark)

Han var knap nok med i ‘Venner’, men alligevel er han en af de mest ikoniske karakterer i den populære komedieserie.

‘Ugly Naked Guy’ (Grim Nøgen Fyr), der bor overfor vores allesammens venner, er - som navnet antyder - altid nøgen. Han bliver jævnligt omtalt af Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler og Joey, der kan se ham gennem vinduet i deres lejlighed, men vi ser aldrig hans ansigt.

'Friends'-stjerne i sorg: Mor død af sygdom
'Friends'-stjerne i sorg: Mor død af sygdom

I to episoder ser vi dog dele af hans krop. Første gang i ‘The One With The Giant Poking Device’, hvor vennerne fabrikerer en lang stang af spisepinde, som de prikker til ham med, fordi de er bange for, at han er død.


Anden og sidste gang, vi ser ham, er i ‘The One Where Everybody Finds Out’ i sæson 5. Her skal Ugly Naked Guy flytte ud af sin lejlighed, som Ross overtager - efter selv at have smidt tøjet og spist muffins med ham.


GALLERI: Vild detalje i Monicas lejlighed ændrede sig under 'Friends'
GALLERI: Vild detalje i Monicas lejlighed ændrede sig under 'Friends'

Det var i 1999, og siden har vi ikke set noget til Ugly Naked Guy. Overhovedet. Skuespilleren blev aldrig krediteret, og ingen vidste, hvem han var. En Huffington Post-skribent blev dog besat af at finde frem til mandens identitet, og gennem mere end et år har han søgt og søgt og søgt …

via GIPHY

… Indtil nu! Huffington Post kan nu afsløre, at Ugly Naked Guy blev spillet af en mand ved navn John Haugen. Han så sådan her ud, da ‘Venner’ blev optaget:

- Der er kun en Ugly Naked Guy, og det er mig, siger John Haugen, da Huffington Post langt om længe får fat på ham.

'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne
'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Han fortæller, at han var statist i serien, da han fik rollen som Ugly Naked Guy. Han troede kun, at han skulle være med i et enkelt afsnit.

- Jeg regnede ikke rigtig med, at de ville ringe til mig og bede mig om at gøre det igen, siger han og afslører, at han faktisk ikke var nøgen på noget tidspunkt:

- Vi (han og David Schwimmer - altså Ross, red.) havde bare boxershorts på, og de fik det til at se ud, som om vi var nøgne. Jeg har aldrig haft det så sjovt!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx