Af - 18/07-16 20:35

HBO bekræfter: Game of Thrones bliver flere måneder forsinketHBO bekræfter: Game of Thrones bliver flere måneder forsinket

Syvende sæson af Game of Thrones får premiere i 2017, men ikke til foråret. Og den bliver ikke ret lang.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du håbede på, at den syvende sæson af Game of Thrones ville komme til april som det plejer, så kan du godt tro om igen.

Det bekræfter HBO nu, ifølge Entertainment Weekly.

'Summer is coming,' kan være det nye valgsprog for Stark-familien, for den syvende sæson af Game of Thrones kommer til at lade vente på sig i nogle måneder i år 2017. Tidligere har historien om Tyrion, Arya, Jaime, Daenerys og alle de andre typisk kommet med sæsonens første afsnit i april, men sådan bliver det ikke til næste år.

Dansk Playboy-model med i populær amerikansk tv-serie
Dansk Playboy-model med i populær amerikansk tv-serie

- Nu da vinteren er ankommet i Game of Thrones, så har de to skabere og executive produceres David Benioff og D.B. Weiss tænkt, at den næste sæson fortjener at begynde lidt senere end normalt, når vejret ændrer sig, lyder det fra Casey Bloys, der er chef for HBO programming og forsætter:

- Istedet for den traditionelle forårspremiere, så rykker vi sæsonstarten til sommeren for at få det til at passe med optagelserne.

Game of Thrones nomineret til Emmy-titelforsvar
Game of Thrones nomineret til Emmy-titelforsvar

De bedste serier i 2016 du (måske) ikke har set
De bedste serier i 2016 du (måske) ikke har set

Desuden oplyser tv-bossen, at syvende sæson kun vil bestå af syv afsnit, hvilket er et skridt ned i forhold til de ti afsnit, der har været af de hidtidige seks sæsoner af fantasy-serien.

Allerede i begyndelsen af juli kunne metroxpress skive, at skaberne bag tv-udgaven af George R.R. Martins populære bøger legede med tanken om udskyde serien helt hen i efteråret. Normalt begynder optagelserne allerede i juli.

Udskudt! Game of Thrones vender ikke til i foråret 2017
Udskudt! Game of Thrones vender ikke til i foråret 2017

Ifølge HBO så bliver den næste sæson skudt i Nordirland, Spanien og Island. Det er et par år siden, at holdet bag serien har filmet på Island. Lokationen har som regel været brugt til scener, der er foregået nord for 'The Wall.'


LÆS OGSÅ: Tvivl om slutning på ’Game of Thrones’

LÆS OGSÅ: Dansk komiker medvirker i 'Game Of Thrones'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx