Af - 25/08-15 16:56

Nikolaj Coster-Waldaus 'incest-børn' kissemisser i virkelighedenNikolaj Coster-Waldaus 'incest-børn' kissemisser i virkeligheden

De spiller bror og søster i den populære serie, men i virkeligheden er skuespillerne bag kong Tommen og prinsesse Myrcella tæt på en anden måde.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det her er fucked på den sjove måde.

I 'Game of Thrones' spiller de Nikolaj Coster-Waldaus figur Jaime Lannisters incest-børn prinsesses Myrcella og kong Tommen - nu rygtes de til at være kærester i virkeligheden.

Briter opkalder børn efter 'Game of Thrones'-karakterer
Briter opkalder børn efter 'Game of Thrones'-karakterer

De to unge skuespillere 15-årige Nell Tiger Free og 17-årige Dean Charles Chapman vil hverken be- eller afkræfte rygterne. På de sociale medier kan man se, at de bruger meget tid sammen. Senest var de i sidste uge til musikfestivalen V Festival i England sammen.


Da de kom hjem lagde Nell Tiger Free et billede op af sig selv fra festivalen, hvor man kan se, hun har en halskæde med bogstavet 'D' - det kunne jo sagtens stå for Dean.

Birgitte Hjort: - Jeg render ikke rundt med blod i hovedet til daglig
Birgitte Hjort: - Jeg render ikke rundt med blod i hovedet til daglig

Der er generelt god romantisk stemning på 'Game of Thrones'-settet. Både Kit Haringtong og Rose Leslie som spiller Jon Snow og Ygritte er blevet kædet sammen ligesom Daenerys og Darrios bodydoubles Rosie Mac og Ignacio Blanco begyndte at date.


Stjerne fra dansk klassiker skal være med i Game of Thrones
Stjerne fra dansk klassiker skal være med i Game of ThronesLÆS OGSÅ: Kit Haringtons hår puster liv i Jon Snow-rygter

LÆS OGSÅ: Ny serie: Her er Netflix nyeste narkohit

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx