Af Bo Poulsen - 19/09-17 10:03

Robinson-drama: Værten truer med at skride fra programmetRobinson-drama: Værten truer med at skride fra programmet

- Udover, at jeg sur, rasende og skuffet så er jeg i virkeligheden også lidt trist.

storybild

Jakob Kjeldbjerg. (Billede: Jeppe Bjørn Vejlø)

Mandag aften kunne danske seere opleve, hvordan Robinson-veteranerne Mathias og Backer blev smidt ud af programmet, efter de for anden gang var taget 'på eventyr'.

Det er første gang i Robinson Ekspeditionens 20 sæsoner lange historie, at der er blevet snydt i programmet. Det har fået Jakob Kjeldbjerg helt op i det røde felt.

Han fortæller til Ekstra Bladet, at der er lukket for, at veteraner kan deltage i programmet, hvis det står til ham.

Men er det et ultimatum fra din side? Forlader du så programmet?

»Ja, det er det. Jeg har lavet det her program i 13 sæsoner, og det kommer helt fra hjertet af, når jeg siger, at jeg er så forbandet over det her. Jeg bliver næsten helt trist, når jeg læser og høre de to personers forklaring på Facebook. Der er ikke en snært af empati i forhold til, at man har generet deltagere og seere,« konstaterer han over for BT og fortsætter:

»Udover, at jeg sur, rasende og skuffet så er jeg i virkeligheden også lidt trist. For hvad er der sket med de to drenge. Jeg har jo haft fede oplevelser med dem begge, og jeg kan slet ikke genkende dem.«

At det så skal 'gå ud over' de mange tidligere Robinson-deltagere, som kunne have en drøm om at medvirke i programmet igen, medgiver Kjeldbjerg kan virke hårdt.

»Jeg er nødt til at slå en streg i sandet og stå ved den. De mange tidligere, dejlige deltagere kan sende en venlig tanke til de to. Jeg vil ikke være med til at tage den risiko, at vi får nogen med, som ikke har den ultimative sult og lyst til at overleve.«

Den garvede ekspeditionsleder har gjort produktionsholdet og TV 3 opmærksom på sin holdning. Han tror heller ikke, at de som sådan drømmer om at inviterer flere veteraner med i den nærmeste fremtid.

»Nu har jeg snakket med dig, og jeg vil ikke spilde mere ilt på de to, men helt personligt er det mit job, som de prøver at pille ved og genere. Så bliver det lige pludseligt helt personligt.

Du kan læse hele Mathias' og Backers forklaring her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Kvinde efterlod en seddel på...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
Dansk stjernerytter stopper: 'Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx