Af David Andersen - 10/09-17 09:58; Opdateret: 10/09-17 11:03

TV: Hvad skete der lige der? Komiker ydmyger youtubere til GuldtubenTV: Hvad skete der lige der? Komiker ydmyger youtubere til Guldtuben

Fie Laursen ligner Super Mario uden overskæg, og Julie Sofie er et vrag. Anders 'Anden' Matthesen gav den gas til Guldtuben.

storybild

Guldtuben er den relativt nye, årlige prisuddeling til de førende youtubere, instagrammere og andet godtfolk på nettet. Det plejer at være én lang hyldest af de unge mennesker, men i år ville arrangørerne fra Splay det anderledes. Helt anderledes.

I noget, der ligner en genistreg, fik de komikeren Anders 'Anden' Matthesen til at roaste Danmarks største internet-stjerner, og han lagde ikke fingrene imellem - faktisk synes mange, han gik over stregen, og der blev ind imellem helt stille i salen, når han skød med skarpt efter de unge idoler.

Men dagen derpå kan man blot konstatere, at hele Danmark snakker om optrinnet, og der er mindst lige så mange, som synes, det var genialt, som der ikke brød sig om det.

Nederst i artiklen kan du se Andens roast, og her har vi med tilladelse fra Splay og Guldtuben nappet et par højdepunkter fra indslaget, som ikke vil blive glemt lige foreløbigt.

UFFE HOLM:

»Lad mig sende et shoutout til Uffe, årets instagrammer. Det er fedt at se, at en på 40 også kan vinde. Det beviser, at man behøver ikke være et barn for at vinde, bare man har et barn«.

ALBERT DYRLUND:

»Apropos ligegyldigt vedhæng, kan jeg se, at Albert Dyrlund også er her i aften. Remee har ringet, homie, han vil IKKE ha' sin hat tilbage«.

ASTRID OLSEN:

»Astrid Olsen siger ikke noget i sine videoer, hun sidder bare lige som Chaplin. Men så så jeg en, hvor hun snakkede, og så forstod jeg, hvorfor hun plejer at holde kæft. Lav et haul i en pornobutik, hvor du prøver det hele. Dét gider vi se«.

RASMUS BROHAVE:

»Rasmus Brohave. Onde tunger siger, han kun er populær, fordi han er køn. Hvad er det for noget bullshit at sige? Så køn er han sgu ikke, mand«.

JULIA SOFIA:

»Tillykke til Julia Sofia med Vild med dans. Det siger lidt om, hvor få kendte vi har tilbage i Danmark. Hvem er du oppe mod - en kok og en junkie - den vinder du, skattepigen.

Jeg elsker dine beauty-videoer, lissom det der Xzibit Pimp My Ride. Man tager et totalt vrag, og gør det til noget, man måske gider tage en tur i«.

FIE LAURSEN:

»Fie Laursen, jeg skal ikke stå heroppe og sige, du ligner Super Mario uden overskæg.

Jeg synes, du er en smuk pige. Jeg synes, du er en dygtig pige. Jeg synes, du er en pige, der har noget på hjerte. Og fra nu af vil jeg være ærlig«.

ALEXANDER HUSUM:

»Alexander Husum, jeg siger ikke du er dårlig, jeg siger bare, at det bedste, du har lavet indtil nu, er Louliving«.

Anders Matthesen lavede sin roast i forbindelse med, at han skulle præsentere årets youtuber, og den ære gik til Alexander Husum, der i øvrigt tog sin roast som en champ - hvilket er mere, end man kan sige om nogle af de andre.

Det kan du se her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx