Af Berit Hartung - 10/06-17 08:37

Glæd jer, piger: Populær skuespiller er er tilbage i 'Skam'Glæd jer, piger: Populær skuespiller er er tilbage i 'Skam'

Jaaaaa!

Bildstrecke im Grossformat »

Mange fans af den norske ungdomsserie jubler sikkert, når de læser disse linjer: Storcharmøren William, spillet af Thomas Hayes, kommer nemlig tilbage i slutningen af sidste sæson.

Det skriver den norske avis VG, som har set en trailer på ti minutter, hvor William igen optræder sammen med Nora, Vilde, Sana og alle de andre.

»Ja, William er tilbage. Nu er der jo ikke så meget tilbage af 'Skam', så vi får se, om han bliver,« siger redaktionschef Håkon Moslet til avisen.

Norsk ungdomsserie kommer på de skrå brædder i København
Norsk ungdomsserie kommer på de skrå brædder i København

I et klip, som den norske TV P3 har lagt ud fredag aften, kommer William tilbage i slutningen af episoden.

»Thomas var jo som udgangspunkt ønsket af os, også på det tidspunkt, hvor han selv valgte at gå ud af 'Skam' og lave andre ting. Der har aldrig været noget ondt blod, så vi er glade for at have ham med,« siger Moslet.

Anden sæson følger Noora og hendes spirende forhold med den hemmelighedsfulde William.

Galleri: Se de danske 'Skam'-stjerner - hvem ligner bedst?
Galleri: Se de danske 'Skam'-stjerner - hvem ligner bedst?

Thomas Hayes valgte frivilligt at forlade serien efter anden sæson af den mega-populære serie, og han blev derfor skrevet ud af manuskriptet. I serien flytter han til London, og vi hører kun om ham gennem Noora, som først rejser efter ham, men siden vender tilbage til veninderne i Oslo.

I øjeblikket kører sæson fire, hvor den muslimske pige Sana er hovedperson, og folkene bag serien har bedyret, at det er den absolut sidste sæson. Redaktionschefen fortæller til VG, at det i forbindelse med afslutningen på serien er nødvendigt at afslutte de forskellige historier. Derfor kontaktede NRK Thomas Hayes og spurgte, om han ville komme tilbage.

'Skam'-stjerne springer ud som homoseksuel
'Skam'-stjerne springer ud som homoseksuel

»Vi går mod afslutningen af 'Skam', hvor alle historier fortælles. Der hører William naturligt hjemme, og det har Julie Andem (manuskriptforfatter, red.) sørget for, at han kommer til,« siger Håkon Moslet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx