Af Jeppe Elkjær Andersen - 28/08-17 14:19

Seerne raser mod TV 2 over programændring: Men der er en glædelig forklaringSeerne raser mod TV 2 over programændring: Men der er en glædelig forklaring

Søndag aften klokken 20.00 havde mange danskere sat sig klar foran deres tv og tunet ind på TV 2. Her skulle den nye sæson af det populære musikprogram 'Toppen af poppen' løbe af stablen. Eller i hvert fald næsten klokken 20.00. Der gik nemlig godt et kvarter, før 'Toppen af poppen' begyndte. Inden det var der reklamer. Og det har fået mange seere til at skælde ud på tv-stationen. TV 2 har dog en logisk forklaring, som må være gået en stribe seeres næse forbi.

storybild

Holdet i denne sæson af 'Toppen af poppen': Michael Falch, Caroline Henderson, Dorte Gerlach, Aura, Saybia-forsanger Søren Huss, Karl William og Burhan G. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2017) (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

'Tænker i over hvor meget i pisser på folk ved at annoncere et program som toppen af poppen starter kl 2000 og så sender jeres lortereklamer frem til 20.16.'

Sådan skriver Per Brian Kristiansen på TV 2s Facebook-side.

Og han er blot en af rigtig mange personer, der søndag aften besluttede sig for at gå ind på tv-stationens profil på det sociale medie og lukke galde ud.

'Toppen af poppen', som var programsat til at begynde præcis klokken 20.00, gik nemlig først i luften omkring et kvarter efter.

Adskillige personer har luftet deres utilfredshed med, at det program, de skulle se, var mange minutter 'forsinket' i forhold til det, man eksempelvis kunne se på tekst-tv eller i TV 2s egen tv-app TvTid.

Der er dog en logisk og glædelig forklaring på forsinkelsen af 'Toppen af poppen'. Årsagen ligger nemlig i, at den danske badminton-spiller Viktor Axelsen tidligere på dagen havde spillet og vundet VM-finalen i herre single. Kampen var gået over tid og havde dermed skubbet hele søndagens program.

Det forklarer TV 2 Kommunikation til BT.

Den besked må dog være gået en stribe menneskers næse forbi. For selv VM-guld i badminton fik ikke de mange personer til at holde deres vrede tilbage.

Herunder kan du se et udvalg af de mange beskeder, som seere har sendt til TV 2, da programmet, som de sad og ventede på, ikke var begyndt efter mere end ti minutter.

Nogle opfordrer TV 2 til blot at flytte tidspunktet for programmets start på eksempelvis tekst-tv og i diverse apps:

Andre opfordrer kanalen til at overholde de tider, der er sat:

Og så er der dem, som Per Brian Kristiansen fra tidligere, der bare er rasende:

I det hele taget er der adskillige opslag fra seere, der ikke forstår, hvorfor forsinkelsen på 'Toppen af poppen' er så voldsom. Du kan se et udvalg herunder:

I det første afsnit af denne sæson af 'Toppen af poppen' var det sangeren Karl William, der var i fokus.

De øvrige deltagere i denne sæson er Caroline Henderson, Michael Falch, Aura, Søren Huss, Dorthe Gerlach og Burhan G.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx