Af Tine Thorlin - 03/04-17 14:21

Historien i 'Frozen' var oprindelig en helt andenHistorien i 'Frozen' var oprindelig en helt anden

I den oprindelige storyline til 'Frozen' var Elsa og Anna slet ikke søstre, og Elsa var en vaskeægte superskurk.

Bildstrecke im Grossformat »

Da 'Frozen' ramte biograflærred i december 2013, blev filmen rost for sit forfriskende take på den klassiske Disney-fortælling: To søstre redder hinanden i stedet for, at det er prinsen på den hvide hest, der redder dem alle.

Men nu afslører producer Peter Del Vecho, at historien til at begynde med var en helt anden. Faktisk var det slet ikke meningen, at Elsa og Anna skulle være søstre.

Det skriver Entertainment Weekly.

I den oprindelige historie var Elsa en ond heks, der efter at være blevet forladt ved alteret i ren bitterhed fryser sit hjerte til is, så hun aldrig kan elske igen.

- Elsa var en selvvalgt snedronning, men hun var en skurk og meget ond, fortæller Del Vecho til Entertaintment Weekly og tilføjer:

- Da vi begyndte, var Anna og Elsa ikke søstre. De var ikke engang royale. Historien var mere tro mod H.C. Andersens eventyr: En uskyldig ung kvinde kæmper mod en ond ældre kvinde, og en prins kommer og redder dagen.

Afsløring: Her er 'Frost'-søstrenes hemmelige 'Disney'-lillebror
Afsløring: Her er 'Frost'-søstrenes hemmelige 'Disney'-lillebror

En profeti om en leder med et hjerte af is, en kæmpe lavine, en hær af snemonstre var også en del af den oprindelige slutning, men producerne syntes, at de havde set det før.

Og så begyndte spørgsmålene at poppe op. Behøvede Elsa for eksempel at være skurk?

- Hvad hvis hun er bange for den, hun er? Og bange for at skade dem, hun elsker? Så havde vi en karakter i Anna, hvis omdrejningspunkt var kærlighed, og Elsa, hvis omdrejningspunkt var frygt. Det førte til, at Elsa blev en meget mere sympatisk karakter, fortæller Del Vecho.

Herefter fulgte ideen om, at Anna og Elsa kunne være søstre.

- Det var instruktør Chris Buck, der sagde: 'Skal det altid være manden, der kommer ind og redder kvinden? Kunne det være noget andet?'

Og sådan endte ‘Frozen’ med den historie, vi kender, hvilket i øvrigt førte til to Oscars og en verdensomspændende succes.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tilliden til folkepensionen smuldrer:...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx