Af - 11/06-16 13:06

Frække Caroline afslører: Så meget onanerede jeg på Robinson-øenFrække Caroline afslører: Så meget onanerede jeg på Robinson-øen

Den tidligere Paradise-deltager havde sexlegetøj med i baggagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Optagelserne er i kassen og programmet venter nu bare på, at det bliver efterår, så danskerne igen stimler sammen i stuerne og er klar til aftenunderholdning foran flimmerkassen.

I dette års udgave af Robinson Ekspeditionen er 18-årige Caroline Petersen, der er kendt fra tv-programmet 'Paradise Hotel,' med. Det afslørede hun selv i går.

Og nu afslører hun, at hun naturligvis også har levet op til sit øgenavn, onani-Caroline - et navn der klæber til hende grundet hendes trang til at gøre det selv.

Mens hun opholdt sig på den øde Robinson-ø, kom trangen op i hende igen. Og så er der ikke langt fra tanke til handling for paradisoen, der i øvrigt valgte at prioritere sexlegetøj som den personlige ting, deltagerne må medbringe, frem for eksempelvis en tandbørste.

Fræk Paradise-stjerne skal være med i Robinson
Fræk Paradise-stjerne skal være med i Robinson

- Jeg havde en dildo med som personlig ting, fordi min tanke var, at jeg skulle onanere, fordi det er jeg vant til. Men man har ikke lige så meget behov og lyst til sådan nogle ting, når man går og er sulten hele tiden. Jeg fik onaneret to gange den første dag - heldigvis uden kamera - men ellers gjorde jeg det ikke dernede, siger hun til TV3.

Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden
Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden

Det er 18. gang, at TV3 laver programmet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx