Af - 25/08-14 22:15

Sascha blev jagtet af fem hunde: - Det var pisse uhyggeligtSascha blev jagtet af fem hunde: - Det var pisse uhyggeligt

Det lykkedes ikke for 23-årige Sascha at løbe sig til 100.000 kroner, men hun går ikke tomhændet fra tv-programmet.

storybild

Sascha i dyb koncentration lige inden at køterne slippes løs. (Billede: TV3)

Hvor hurtigt kan man løbe, hvis det gælder de 100.000 kroner, man har i rygsækken?

Som seerne kunne se i premieren på ‘Slip køterne løs’ evnede 23-årige Sascha Lott ikke at løbe hurtigt nok i kampen mod fem glubske hunde, og hun måtte vinke farvel til den store pengesum.

- De gøede helt vanvittigt, og det var pisse uhyggeligt, men jeg var sikker på, at de ikke ville gøre mig noget. Jeg tænkte bare ‘Sascha, der ligger 100.000 kroner i tasken, du skal løbe hurtigt’, fortæller hun til metroxpress og fortsætter:

- Adrenalinen kørte rundt i kroppen på mig, og jeg tror aldrig, at jeg har løbet så hurtigt.

Fedt eller sygt? Danskere jagtes af glubske hunde for penge
Fedt eller sygt? Danskere jagtes af glubske hunde for penge

Grundet en række sikkerhedsregler skulle deltagerne kaste sig ned på jorden, hvis hundene var så tæt på, at de ville hoppe op og rive dem omkuld. Derfor lod hun sig falde, da sikkerhedspersonalet råbte, at væddeløbet var slut, fortæller hun.

Inden det ulige kapløb mod fem hunde kunne seerne se Sascha og vennerne Mo og Burim blive udsat for den ene uhyggelige udfordring efter den anden. Og selv om det ikke lykkedes Sascha at få pengene i sikkerhed, gik hun ikke tomhændet hjem, da Mo og Burim kom i mål med 50.000 kroner og 25.000 kroner.

- Vi havde aftalt, at vi skulle dele pengene, fordi vi var der som en gruppe, så det var meget rart, at de andre nåede i mål. Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg ikke vandt noget, og jeg har stadig lidt dårlig samvittighed, men drengene tog det virkelig pænt, fortæller Sascha Lott, som er glad for, at hun deltog.

- Det var en fed oplevelse, og vi har grint meget af os selv. Vi synes selv, at vi har været nogle idioter, så det må have været god underholdning for seerne, slutter hun med et grin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx