Af Thomas Brunstrøm - 04/02-16 08:56

Anmelder om ny Hollywood-film: Muligvis den mest elendige, jeg har setAnmelder om ny Hollywood-film: Muligvis den mest elendige, jeg har set

'Fifty Shades of Shit'...

storybild

Alle involverede i ‘Fifty Shades of Black’ burde rulles i tjære og fjer og drives ud af Hollywood. (Billede: Nordisk Film)

'Fifty Shades of Black'
Instruktør: Michael Tiddes.
Med: Marlon Wayans, Kali Hawk
0/6 stjerner

Denne anmelder har ved lidt hurtig hovedregning vel set 6-7.000 film i sit liv. ‘Fifty Shades er of Black’ er muligvis den mest elendige – og både ‘Stjerner uden hjerner’ og ‘Battlefield Earth’ er vel at mærke med i ligningen.

FILMANMELDELSE: Ny Steve Jobs-film er modig og vellykket
FILMANMELDELSE: Ny Steve Jobs-film er modig og vellykket

Marlon Wayans har baseret sin karriere på at lave parodifilm a la ‘Scary Movie’, hvor det forventes, at man griner, fordi man genkender noget fra en anden film, uden at der dog er en form for pointe tilknyttet.

I denne film ‘parodierer’ man ‘Fifty Shades of Grey’, en film, der er så grinagtig, at det virkelig burde være let at få noget morsomt ud af det. Det sker ikke.

FILMANMELDELSE: Utrolig film med utrolig historie
FILMANMELDELSE: Utrolig film med utrolig historie

Hele handlingen fra originalen følges næste minutiøst kun afbrudt af jokes med afføring, kunstige peniser og en tyk pige, der er liderlig (og det er jo sjovt, for hun er jo tyk!), der uanset hvor barnagtige de er, trækkes pinefuldt langt ud, så alle virkelig, virkelig har forstået det.

Det mest subtile er nok de to gange, nogen får hovedet i klemme i en elevatordør. I øvrigt en skæbne, der er betydeligt mere ønskværdig end at se filmen til ende.

LÆS OGSÅ: FILMANMELDELSE: Der er koks i ‘Kollektivet’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx