Af - 12/10-16 14:55; Opdateret: 12/10-16 15:18

Jussi Adler: 'Jeg har aldrig udtalt til nogen, at det er slut med Nikolaj Lie Kaas'Jussi Adler: 'Jeg har aldrig udtalt til nogen, at det er slut med Nikolaj Lie Kaas'

Ugebladet Her&Nu skriver i et nyt interview med Jussi Adler-Olsen, at Nikolaj Lie Kaas er færdig i rollen som politimanden Carl Mørck. Det afviser Jussi Adler-Olsen nu over for metroxpress.

Bildstrecke im Grossformat »

'Når Nikolaj Lie Kaas i foråret begynder optagelserne til 'Journal 64', er det sidste gang, at han har rollen som Carl Mørck'.

Sådan skriver ugebladet Her&Nu i denne uges udgave, hvor de har interviewet forfatteren bag bøgerne, Jussi Adler-Olsen.

Ekspert: Denne skuespiller er oplagt til at erstatte Lie Kaas som Carl Mørck
Ekspert: Denne skuespiller er oplagt til at erstatte Lie Kaas som Carl Mørck

Da metroxpress spørger forfatteren, hvem han så ser i rollen som Carl Mørck, skriver han dog følgende i en mail:

- Jeg har aldrig udtalt til nogen, at det er slut med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck. Nikolaj Lie Kaas er en dygtig skuespiller, som jeg oprindeligt selv har været med til at vælge. Han er et godt bud på Carl Mørck, for med den rigtige instruktion kan han som skuespiller udfylde alle roller. Nikolaj Lie Kaas er en fantastisk skuespiller i min optik. Om han fortsætter som Carl Mørck, når Nordisk Film overtager filmatiseringerne af Afdeling Q '5-10', er en beslutning, som ligger hos Nordisk Film og Nikolaj Lie Kaas selv. Hvad de beslutter, bakker jeg op om.

Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'
Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'

Her&Nu-journalisten bag interviewet, Nikolaj Vraa, udtaler til metroxpress:

- Jeg har stor respekt for Jussi Adler-Olsen, og det var en fornøjelse at interviewe ham. Jeg har også stor respekt for, at han ikke kan udtale sig konkret om Nordisk Films planer med Carl Mørck-rollen. Det kan der være mange årsager til. Men når han siger, at 'det var nok bare ikke den rigtige rolle for ham', så forstår jeg det som, at Nikolaj Lie Kaas ikke skal lave seks 'Afdeling Q'-film mere, men at han er færdig som Carl Mørck-skuespiller. Jeg hæfter mig også ved, at han ikke siger, at jeg har fejlciteret ham. Ingen kan lave spænding som Jussi, så det lader til, at der fortsat skal være mystik om hele projektet. Det er da fantastisk.

Efter 'Journal 64', der har premiere i 2018, overtager Nordisk Film rettighederne til filmserien. Nordisk Films direktør Henrik Zein vil overfor bt.dk hverken be- eller afkræfte, om Nikolaj Lie Kaas fortsætter i rollen som Carl Mørck.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Nikolaj Lie Kaas Danmarks bedste skuespiller

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx