Af - 16/04-15 17:11

Game of Thrones slås mod pirateriGame of Thrones slås mod pirateri

Den prisbelønnede tv-serie vil gøre en ende på en ny app fra Twitter, som angiveligt misbruges til at streame Game of Thrones live til andre brugere.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere danske internetudbydere bekæmper ulovlig streaming og downloading ved at blokere torrent-sider, men piraterne har det med at finde alternativer.

Twitters nye app 'Periscope' er seneste skud på piratstammen, da det er muligt at sende live-signaler direkte fra mobilen fra alle tænkelige steder, så alle interesserede kan se med ganske gratis.

De unge vælger Viaplay
De unge vælger Viaplay

Det huer ikke HBO - skaberne bag den yderst populære tv-serie Game of Thrones, og de vil sætte en kæp i hjulet på tjenesten, så Periscope ikke kan misbruges, som det angiveligt var tilfældet med seneste afsnit af eventyrserien.

Vi er bevidste om Periscope, og vi har meddelt, at vi vil lukke app'en, forklarer en talsmand for HBO til Hollywood Reporter.

Efter lukning: Her er tricket til at se amerikansk Netflix
Efter lukning: Her er tricket til at se amerikansk Netflix

Brugervilkårene i Periscope tillader ikke kopibeskyttet materiale, men det er kun op til brugernes egen samvittighed, hvorvidt de vil overholde reglerne eller ej.

- Generelt føler vi, at udviklere burde have redskaber, der kan forhindre brud på ophavsretligt beskyttet materiale, så de ikke kun bør stole på at blive gjort opmærksom på det, pointerer talsmanden.

Det bliver svært at efterleve for Twitter, da det er vanskeligt at kontrollere, hvornår der filmes og streames kopibeskyttet materiale.

Succes-band om lækket plade: Download, download!
Succes-band om lækket plade: Download, download!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx