Af - 29/03-14 09:17; Opdateret: 30/03-14 11:41

Remee: DR kostede Lucy førstepladsen i X FactorRemee: DR kostede Lucy førstepladsen i X Factor

Remee er rasende over DR's beslutning om at sætte Lucy Mardou sammen med Carpark North. Det var katastrofalt for hende, mener X Factor-dommeren.

storybild

Her griner Remee sammen med Thomas Blachman, der løb af med sejren i går. Men stjerneproduceren var ikke helt tilfreds med DR efter finalen. (Billede: Polfoto/Mogens Flindt/arkiv)

Det er DR's skyld, at Lucy Mardou blev snydt for førstepladsen i X Factor-finalen i går aftes. Det mener en af programmets tre dommere, Remee.

Ifølge ham trumfede kanalen nemlig beslutningen om, at hans finalist skulle synge sammen med rock-drengene fra Carpark North igennem - uden at han havde noget at skulle have sagt.

- Det var bare helt forkert. Og det var katastrofalt for Lucy, at hun skulle synge sammen med Carpark North, siger han til Newspaq.

X Factor: Anthony & Jasmin skrev historie
X Factor: Anthony & Jasmin skrev historie

- Det kostede hende førstepladsen, mener Remee.

De to andre finalister i showet, 16-årige Henriette Haubjerg og duoen Anthony Jasmin, var blevet sat sammen med henholdsvis sangeren Christopher og popdronningen Medina.

- Det er ikke Carpark Norths eller Lucys skyld. Jeg elsker drengene i bandet, og jeg synes, de er fede, understreger Remee.

TV: Sådan tager man et 'X Factor'-nederlag med et smil
TV: Sådan tager man et 'X Factor'-nederlag med et smil

- Men hvis hun absolut skulle synge den sang, skulle det have været i en anden version, siger han og kalder DR's beslutning 'himmelråbende forkert'.

Samtidig afslører han, at gårsdagens show var hans sidste optræden i X Factor.

- Jeg skal ikke det her, jeg er taknemmelig og jeg slutter med fred, men allerede da jeg sad og skrev Lucys vindersang, kunne jeg mærke, at det er sidste gang, jeg er med, siger han.

Hør 'X Factor'-finalisternes vindersange
Hør 'X Factor'-finalisternes vindersange

Stjerneproduceren er dog tidligere stoppet som dommer i det populære DR-program, for senere at vende tilbage.

Duoen Anthony Jasmin vandt finalen i X Factor over Lucy Mardou og 16-årige Henriette Haubjerg fra Brande.

/ritzau/Newspaq/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx