06/10-17 20:21

'Familien fra Bryggen'-Didde om kælighedslivet: Vi må gøre noget ved vores boligsituation'Familien fra Bryggen'-Didde om kælighedslivet: Vi må gøre noget ved vores boligsituation

Didde og Sonny er nu klar til at bo under samme tag.

storybild

ARKIVFOTO. Portræt af Didde på Dragør Havn den 21. februar 2017. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

I knap et halvt år har den populære 'Familien fra Bryggen'-stjerne Didde Skjelmose dannet par med TV 2-produceren Sonny Bendiksen. Mens Didde bor i Vamdrup i Sønderjylland, bor Sonny i Nyborg på Fyn, men det har indtil nu ikke været noget problem for parret.

LÆS OGSÅ: Didde og Sonnys store lykke: Ring på fingeren

»Det går så fint med at få det til at fungere, selvom vi bor cirka en time og et kvarter fra hinanden. Vi ses faktisk rigtig tit – i hvert fald hver uge. Selvfølgelig har vi da også overvejet at flytte sammen i fremtiden, men indtil nu bliver det lige ved overvejelserne. Så må tiden vise, hvad det ender med,« fortalte Sonny tidligere til Realityportalen.dk.

Parret har dog netop afsløret, at de har taget næste skridt i deres forhold og har fået hver deres partnerring, og nu da forholdet har udviklet sig, er det også på tide at gøre noget ved boligsituationen.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

»Vi har snakket om at flytte sammen, og vi er begge enige om, at det er noget, vi gerne vil,« fortæller Didde til Realityportalen.dk, og Sonny uddyber:

»Hvor og hvornår det bliver, ved vi endnu ikke. Det er vigtigt, at vi finder en god løsning i forhold til vores begges arbejde, da vi gerne vil beholde vores nuværende jobs. Jeg er glad for at arbejde hos TV 2, og Didde er glad for at arbejde på genbrugspladsen i Vamdrup. Så lige nu er vi i gang med at finde en bolig, der tilgodeser begge vores jobs.«

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er min mening om Diddes kæreste

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Sensationelt: Lyngby rykker ud af...
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx