06/04-18 11:44

Nybyggerne Bolette og Jimmi står uden tag over hovedet: Nu skal vi finde en papkasse eller autocamperNybyggerne Bolette og Jimmi står uden tag over hovedet: Nu skal vi finde en papkasse eller autocamper

Af Emilie Langbo Holm, Realityportalen.

storybild

Parret fra rød lejlighed vandt ikke 'Nybyggerne', hvilket betyder, at de nu skal finde et nyt hjem.

Desværre for Bolette og Jimmi i den røde lejlighed i 'Nybyggerne' var det ikke dem, der igår løb med sejren og drømmelejligheden på 3,4 millioner i Hedehusene.

Det betyder, at parret og deres tre drenge skal finde et nyt hjem, da ikke kan vende tilbage til deres hus i Gilleleje.

LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik vinder 'Nybyggerne'

»Vi har fået solgt vores hus, eller næsten i hvert fald. Der er stadigvæk fortrydelsesret, så tingene kan stadigvæk gå i vasken. Men vi håber da på, at alt ordner sig. Så nu skal vi finde en papkasse eller måske en autocamper at bo i,« fortalte Jimmi i aftes kort efter finalen.

»Jeg har det lidt underligt lige nu, for jeg er selvfølgelig skuffet, da jeg havde håbet med hele mit hjerte, at vi skulle vinde. Samtidig har jeg også hele tiden haft det sådan lidt, at det nok ikke var os, der ville vinde. Det sagde min mavefornemmelse mig. Det har nok ikke været det, vi var gode til, der har været vægtet. Ikke, at jeg ved hvad, der har været vægtet. Alle parrene har rykket sig vildt meget fra de startede til slut, og man kan ikke sige, at nogen har rykket sig mere end andre – det ville faktisk være tarveligt at sige. For vi har jo bare startet forskellige steder, og vi er alle rykket os vildt meget,« forklarede Bolette.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Bolette og Jimmi har huset til salg: Vil have frihed

»Da vi kom med i 'Nybyggerne', var vi glade, og vi er også glade, når vi går herfra. Lige nu er vi selvfølgelig, for at sige det på godt dansk, pisse skuffede, da vi ligesom de andre par havde set denne lejlighed som vores, men det blev bare ikke vores,« afsluttede Jimmi.

GALLERI: Kom med rundt i vinderhuset i 'Nybyggerne'

LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik: Dette ville vi have gjort anderledes i 'Nybyggerne'

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ny ung mor

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
Viktor Fischer: "De havde ikke taget...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx