10/03-18 10:13

X Factor-Rasmus havde tårer i øjnene efter optræden: Nu åbner han op om det tragiske tabX Factor-Rasmus havde tårer i øjnene efter optræden: Nu åbner han op om det tragiske tab

Han var tydeligt berørt efter at have optrådt med sin sang.

storybild

(Billede: Martin Sylvest)

Da Rasmus fredag aften havde leveret sin fortolkning af sangen "Godspeed (Sweet Dreams)" af Dixie Chicks, var der fugtige øjenkroge hos den 27-årige X Factor-deltager.

Og det er der en god grund til. På scenen havde Rasmus ikke lyst til at dele, hvorfor sangen rørte ham så meget, men da kameraerne var slukkede, åbnede han op for, hvad det er, der gør sangen speciel for ham.

- Min kusine og hendes mand fik et barn for nogle år siden, der desværre afgik ved døden nogle måneder efter. Jeg kan ikke sætte ord på det, for det er noget, man ikke forstår. Det kan man slet ikke sætte sig ind i, siger X Factor-deltageren.

Han blev også selv meget påvirket af tabet.

- Jeg var en stor del af deres liv på det tidspunkt og så, hvordan det påvirkede dem, forklarer Rasmus.

Efterfølgende har hans kusine og hendes mand fået flere børn.

- Nu har de fået to børn i mellemtiden, som jeg er er meget glad for, og de er også helt vilde med mig. Og de har fået en dreng, som er blevet døbt noget, der minder om det, deres første barn hed, siger han.

Han havde inden showet spurgt sin kusine om lov til at synge sangen.

- Jeg er jo meget åben, og jeg synes også, det er oplagt at synge om det, jeg føler. De er også selv meget åbne om tabet, siger han.

Det meste af aftenen lykkedes det for ham at holde tårerne i skak, men da den udstemte deltager Tomas tog mikrofonen og holdt en tale på scenen om, hvor vigtigt det er at leve livet, brast det for Rasmus.

- Jeg har været ved at tude i aften, men jeg har prøvet at holde tilbage med det. Men de ting, Tomas sagde i aften, fik mig til at knække. For det er så rigtigt. Tro på det, lad ikke nogen spænde ben for jer, bare nyd livet, for det er vidunderligt, siger han.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx