Af - 25/11-16 15:02

'Vild med dans' er afgjort på forhånd: Derfor vinder Sarah i aften'Vild med dans' er afgjort på forhånd: Derfor vinder Sarah i aften

Du kan ligeså godt lade være med at se ’Vild med dans’ i aften. Metroxpress har afsløret årets vinder.

Bildstrecke im Grossformat »
Karina Frimodt har tidligere svinget rundt med Uffe Holm, Rasmus Nøhr og fodboldspilleren John Faxe. Mads Vad har to gange tidligere vundet Vild med Dans - blandt andet med bordtennisspilleren Mie Skov. Sidste år dansede han Søs Egelin til en fjerdeplads, og året før var Paprika Steen hans dansepartner. Den professionelle danser har tidligere danset med sangeren James Sampson. Hendes ekskæreste Lai Yde mødte hun også i Vild med dans, hvor de to dansede med hinanden. Thomas Evers vandt Vild med Dans sammen med skuespiller Mia Lyhne, da programmet første gang løb over skærmen i 2005. Sidste år sejrede den professionelle danser igen, da han sammen med skuespilleren Ena Spottag vandt dansekonkurrencen. Sofie Kruuse blev landskendt, da hun i 2013 dansede med den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen. Nu er den professionelle danser tilbage i programmet. Den professionelle danser har blandt andet danset med rapperen USO. Michael Olesen er ikke bare kendt for at være en af de professionelle dansere i Vild med dans. Han har også dannet par med skønhedsdronningen Lisa Lents, som han i 2009 dansede med i programmet. Sidste år debuterede Mille Funk i Vild med dans, hvor hun dansede med politikeren Rasmus Jarlov. Her fik hun en smule kritik af Jens Werner for ikke at have nok dans i sin koreografi. Mille Funk og Rasmus Jarlov ikke kom langt i programmet,til gengæld vandt hun andenpladsen i en anden konkurrence samme år: Miss Danmark. Sidste år var der noget at 'se op til' for den professionelle danser Luise Crone Dons. Hun svingede nemlig hofterne med den tårnhøje basketspiller Chris Christoffersen. Ditte Ylva Olsen og Stephania Portalino. Morten Kjeldgaard har flere gange fået lov til at svinge rundt med en laber larve under sin medvirken i Vild med dans. Sidste år røg Frederik Nonnemann og dansepartneren Sharin Foo ud som det femte første par. Marc Christensen har tidligere svinget rundt med skuespilleren Charlotte Fich og svømmeren Jeanette Ottesen. Klik dig videre i galleriet og få svar. Ja, det er der ingen, der endnu ved. Det vil TV2 først afsløre i løbet af de kommende uger.

Sidste år forudså metroxpress, at Ena Spottag ville vinde ’Vild med dans’, og i år har vi allerede den 29. august – altså to uger før ’Vild med dans’ gik i gang i år – spået, at den på daværende tidspunkt ukendte bokser Sara Mafhoud ville gå hele vejen og hæve trofæet til sidst.

Så mange følgere har 'Vild med dans' givet de kendte på Instagram
Så mange følgere har 'Vild med dans' givet de kendte på Instagram

Den gennemsnitlige ’Vild med dans’-vinder er en 29-årig mørkhåret sportskvinde fra Sjælland. Sara Mafhoud er den i feltet, der passer bedst på den beskrivelse, og nu er hun nået hele vejen til finalen, hvor hun står overfor skuespiller Mille Dinesen.

Sara Mafhoud startede som den mindst kendte i ’Vild med dans’-feltet, og gav hos Danske spil pengene 18 gange igen for en samlet sejr. Siden har hun taget seere og dommere med storm og er nu storfavorit til at vinde med kun odds 1,38 for en sejr.

Metroxpress ønsker på forhånd Sara Mafhoud og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard tillykke med sejren.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Advarer mod kanelstænger: Der er...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Er din computer langsom? Så undgå...
bt.dk
Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx