Af Kristian Dam Nygaard - 04/08-17 10:39

Ti år efter tragedien: Spillefilm om ikonisk dansk popsangerinde på vejTi år efter tragedien: Spillefilm om ikonisk dansk popsangerinde på vej

Ifølge Soundvenue.com er man i gang med at lave en spillefilm om den afdøde danske reggae-stjerne Natasja.

storybild

Natasja

Det er i år ti år siden, at den dengang 32-årige sangerinde døde i en bilulykke på Jamaica, netop som hun havde fået et stort gennembrud med protesthittet 'Gi' Mig Danmark Tilbage'. Et par måneder efter hendes begravelse udkom albummet 'I Danmark er jeg født', som efterfølgende blev hyldet stort ved årets udgave af Danish Music Awards.

Det er instruktøren Peter Anthony, der ifølge Soundvenue har påtaget sig opgaven at få Natasjas korte, men farverige liv gjort til en biograffilm. Om han vil fokusere mest på Natasjas forbindelse til Christiania, Jamaica eller hendes kortvarige jockey-karriere i Sudan, har man endnu ikke lagt sig fast på. Instruktøren er for tiden i dialog med Natasjas mor om rettighederne til Natasjas musik.

Det er heller ikke på plads endnu, hvem der skal spille Natasja, da manuskriptet ikke er skrevet færdigt.

»Vi ved endnu ikke, om der bliver brug for én eller flere skuespillere. Det kommer lidt an på, om den skal følge hende helt tilbage, fra hun var 14-15 år, eller kun de sidste par år af hendes liv. Vi er ved at indkredse historien nu«, siger Lea Løbger fra Nimbus Film til Soundvenue.

Den kommende film om Natasja har fået manuskriptstøtte fra Det Danske Filminstitut og udviklingsstøtte fra TV 2.

Hvem synes du vil være oplagt til rollen som Natasja? Skriv dit bud i kommentarfeltet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx