Af - 17/03-14 16:26; Opdateret: 17/03-14 19:43

Seinfeld-skuespiller erklæret død – lige indtil han tweetede sig levende igenSeinfeld-skuespiller erklæret død – lige indtil han tweetede sig levende igen

Skuespilleren Wayne Knight, som er bedst kendt for sin rolle som Newman i kult-serien Seinfeld, blev søndag erklæret død.

storybild

Skuespilleren Wayne Knight, som er bedst kendt for sin rolle som Newman i kult-serien Seinfeld, blev søndag erklæret død. (Billede: Polfoto)

Rygtet begyndte søndag at sprede sig som en steppebrand, efter usmagazine.us skrev en detaljeret artikel om den tragiske nyhed.

Ifølge magasinet havde den legendariske 90'er-skuespiller kørt galt i sin Saab – samme mærke som Jerry Seinfeld i øvrigt altid kørte i i serien – mellem New York og Pennsylvania. Artiklen var akkompagneret af et billede af en smadret og udbrændt bil, som angiveligt var den, som Wayne Knight var omkommet i.

'Ghostbusters'-stjerne er død
'Ghostbusters'-stjerne er død

I flere timer florerede rygtet om skuespillerens død, og på sociale medier som Twitter og Facebook stod folk i kø for at udtrykke deres sorg over tabet af en ikonisk skuespiller.

'Grease'-stjerne er død
'Grease'-stjerne er død

Sorg blev dog afbrudt af glæde, da Wayne Knight - højest overraskende med tanke på at han var erklæret død – pludselig tweetede fra sin verificerede Twitter-konto, at han bestemt ikke var død.


Efter 'Newman' havde genoplivet sig selv, gik det pludselig op for mange, som ukritisk havde delt historien, at nyheden om skuespillerens død ikke kom for det respekterede US Magazine, som har web-adressen usmagazine.org, men i stedet kom fra hjemmesiden usmagazine.us, som altså var falsk.

Siden har Wayne Knight skrevet flere ting på Twitter, så mon ikke han er okay!?

Verdens første barnestjerne er død
Verdens første barnestjerne er død

Wayne Knight spillede rollen som Jerry Seinfelds nemesis gennem samtlige sæsoner af serien, som kørte i USA fra den 5. juli 1989 til den 14. maj 1998 og nåede et samlet antal af 180 afsnit.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx