Af - 09/03-15 08:22

Rystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjneRystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjne

I aften er der premiere på ‘Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra’, som med afstand er det hårdeste program tv-personligheden Gustav Salinas nogensinde har deltaget i.

Hvordan får du din drømmekrop? Det bedste tip fra realitystjernen Gustav Salinas lyder således: Tilbring 10 dage i Afrika, hvor du lever af ris, bønner og kakerlakker.

Sådan tabte han selv seks kilo, da han tidligere på året tog til Sydafrika for at optage den nye TV3-satsning ‘Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra’. Et program han uden at tøve kalder det hårdeste, han nogensinde har deltaget i.

- Vi blev udsat for de klammeste ting. Jeg har seriøst spist alt fra strudsepik til fiskeøjne. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, siger Gustav Salinas, der har læst til kostvejleder og undervejs regnede sig frem til, at deltagerne fik, hvad der svarer til 500 kalorier - på de gode dage.

- En dag var der kommet fucking tissemyrer i vores ris, så vi fik ødelagt alt vores mad. Men vi var så sultne, at vi kogte og stegte risen med tissemyrerne. Når du når et punkt, hvor du spiser tissemyrer, så ved du, at folk er alvorligt sultne.

Qvortrup om reality-show: Jeg gør det ikke for pengene
Qvortrup om reality-show: Jeg gør det ikke for pengene

Kendte forudsiger 2015: Helle Thorning taber valget og tredje verdenskrig bryder ud
Kendte forudsiger 2015: Helle Thorning taber valget og tredje verdenskrig bryder ud

Lukket inde i en kiste
Sulten og presset fra de andre deltagere fik realitystjernen til at bryde sine egne grænser.

- Jeg har gjort ting, som jeg normalt aldrig ville have gjort. Der var konkurrencer, hvor vi blev lukket inde i en kiste med rotter og kakerlakker og skulle være under jorden i 10 minutter. Det er der sgu ikke nogle mennesker, der kan klare mentalt.

Alligevel er Gustav Salinas glad for sin deltagelse

- De sagde meget klart til mig, at det ikke var et realityprogram, men et underholdningsprogram, så nu er jeg åbenbart blevet accepteret i de fine kredse. Snart ringer de vel fra ‘Vild med dans’, griner han.

LÆS OGSÅ: Gustav fik nej til ny operation: Danske læger siger stop

LÆS OGSÅ: Gustav om verdens mest sexede mand: - Jeg er ikke imponeret

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Melanie fortryder flere ting efter...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx