Af - 15/09-16 19:46

'Noora' fra tv-serien 'Skam' bad politiet om at Google hende'Noora' fra tv-serien 'Skam' bad politiet om at Google hende

Skuespilleren Josefine Frida Pettersen, som spiller den charmerende karakter Noora i den populære norske tv-serie 'Skam' havde en usædvanlig aften i byen.

storybild

(Billede: NRK - SKAM)

Den 20-årige norske skuespiller tog på en bar i Trodheim, hvor aldersgrænsen er 20 år. Men det blev ikke en helt almindelig aften.

- Jeg skulle i byen med mine to veninder for at hygge mig, fortæller hun i en Facebookteaser fra et interview i 'Skavlan Talkshow', som vises fredag på NRK.

Efter at have siddet og drukket øl i en halv times tid bliver hun pludseligt hevet til siden af en dørmand, som beder hende om at følge med.

- Og jeg var sådan 'okay' for jeg troede at han ville tilbyde gratis alkohol, fortæller hun i det norske talkshow.

Men alkohol blev hun ikke tilbudt, tværtimod. Til sin store overraskelse blev hun bedt om at vise legitimation, fordi dørmanden skulle have modtaget flere tips om hende. Hun afleverede sit ID til dørmanden, men det var tilsyneladende ikke godt nok.

- Jeg har fået mange tips her til aften, så jeg ved at det ID er fake og at du egentlig er 16 år og hedder Noora, beretter skuespilleren Josefine om, at dørmanden skulle have sagt til hende.

- Jeg svarer nej og bliver virkelig stresset. Jeg fortæller ham, at jeg har spillet med i en tv-serie, hvor jeg hedder Noora og er 16 år gammel, fortæller hun.

Men dørmanden tror ikke et sekund på hende, så han ender med at ringe til politiet for at få sagen afklaret.

- Han ringer til politiet og jeg skal svare på spørgsmål om mig selv. Fortælle om de steder jeg har boet og om hvem mine forældre er, fortæller Josefine.

Til sidst blev det nok for den unge skuespiller, som endte med at bede det norske politi om at slå hendes navn op på nettet.

- Kan du ikke bare google mig, ligesom?, siger Josefine Frida Pettersen i det norske talkshow, at hun havde sagt til politiet, som hun havde i røret.


LÆS OGSÅ: 'Hemmelig' tv-serie hitter i Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx