Af - 31/10-14 20:11

Den nye Allan Simonsen: Jeg har ikke engang danset på diskotekDen nye Allan Simonsen: Jeg har ikke engang danset på diskotek

- Jeg har brug for den ekstra træning, vi skal have senere i dag, lød det torsdag fra Helge Vammen, der har en fast plads bagerst i feltet i ‘Vild med dans’.

storybild

Helge Vammen med partneren Sofie Kruuse. (Billede: Polfoto/arkiv)

- Træningen er gået fint. Der er selvfølgelig stadig lige nogle ting, der skal på plads, jeg er jo ikke det store dansetalent, det skal jeg ærligt indrømme. Men det går godt i forhold til mine begrænsede evner og det begrænsede dansetalent.

Sådan siger elitegymnasten Helge Vammen, der i ‘Vild med dans’ danner par med Sofie Kruuse, da metroxpress fanger ham over telefonen torsdag. Parret har de seneste fire fredage fået den dårligste karakter af dommerne, og som Helge Vammen konstaterer:

- Jeg har brug for den ekstra træning, vi skal have senere i dag.

Danse-dommer: Jeg frygtede et hjerteanfald
Danse-dommer: Jeg frygtede et hjerteanfald

Husker du de gamle 'Vild med dans'-stjerner? Det laver de i dag
Husker du de gamle 'Vild med dans'-stjerner? Det laver de i dag

Helge Vammen er allerede blevet udnævnt til ‘den nye Allan Simonsen’, fordi parret igen og igen reddes af seerstemmerne.

- Jeg kan kun smile af det. Jeg har hørt, hvad nogle medier har skrevet, men det stjæler ikke fokus, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gerne have ros og højere karakterer, men man skal huske på, at det er et underholdningsprogram. Selvfølgelig er det en konkurrence, men det er ikke et verdensmesterskab. Jeg er nydanser, og jeg er startet helt fra bunden. Jeg har aldrig nogensinde danset, jeg har ikke engang danset på et diskotek, så jeg er startet helt fra nul. Måske endda lidt fra minus.

Fnisende Claudia Rex: Jeg har det fint med at være sexsymbol
Fnisende Claudia Rex: Jeg har det fint med at være sexsymbol

Hvordan er det så at få så hårde bedømmelser uge efter uge?
- Det tager jeg ikke så tungt. Jeg tænker ikke så meget på placeringer, jeg vil bare gerne have nogle højere point, end jeg har fået i de tidligere programmer. Så må det være op til seerne at vurdere, om de gerne vil stemme mig videre igen. Jeg gør mit bedste med de midler, jeg har.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx