Af - 29/01-16 15:52

Galleri: Sådan ser disse tv-stjerner ud i dagGalleri: Sådan ser disse tv-stjerner ud i dag

Hey Arnold, dem fra Rap fyr i LA eller drengen fra Stuart Little?

Bildstrecke im Grossformat »
I 1990 flyttede den rappe fyr til L.A. for at bo hos sin rige familie. Det var Will Smith, som spillede en fiktiv version af sig selv. På engelsk hedder serien 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Den kørte i seks sæsoner fra 1990-1996 og var med til at gøre Will Smith til en verdensstjerne. Will Smith spillede en fiktiv version af sig selv med samme navn i serien. Sådan så han ud som den rappe fyr i starten af 90'erne, hvor han var i starten af 20'erne. I dag er den 46-årige Will Smith en kæmpe Hollywood-stjerne, som ikke behøver nærmere introduktion. Her er et lille bevis på, hvor stor serien blev. Her er Will Smith sammen med USA's tidligere præsident Bill Clinton i 1993. Alfonso spillede Will Smiths fætter Carlton. I dag er han 43 år. Han har bl.a. vundet den amerikanske udgave af 'Vild med Dans' sidste år. I en af episoderne gengav han sin meget kendte dans fra tv-serien. Du kan se den nede i artiklen. Phillip Banks er Wills onkel i serien. Klik videre, hvis du er klar til en sørgelig nyhed. Sådan så James Avery ud i 2011. Desværre døde han i 2013 under en hjerteoperation. Han blev kun 65 år gammel. Nia spillede Wills kæreste i serien. Sådan ser hun ud i dag som 44-årig. Dette er Wills kusine i serien. I dag er hun 48 år gammel. I dag er Joseph 66 år. Moren i familien (og Wills tante) blev i de første tre sæsoner spillet af Janet Hubert. I dag er hun 59 år gammel. Der er flere grunde til, at hun forlod serien efter kun tre sæsoner. Bl.a. har Will Smith udtalt, at der var store uoverensstemmelser mellem de to. Janet har også senere udtalt, at hun aldrig vil genforenes med de andre stjerner. Hun har direkte kaldt Will Smith for et røvhul i 2011. I fjerde sæson overtog Daphne rollen som tante Vivi. I dag er hun 66 år gammel og ser sådan her ud. Ashley Banks er Wills kusine. I dag er Tatyana slet ikke så lille mere. Hun er blevet en voksen kvinde på 36 år. Topmodellen Tyra Banks spillede Wills ekskæreste. Tyra Banks blev som bekendt en meget kendt model senere og har haft stor succes med 'America's Next Top Model', hvor unge piger konkurrerer om at blive den nye it-model i USA. Hun er 41 år i dag. Wills bedste ven og musikpartner i virkeligheden. I dag er han 50 år og ser sådan her ud. Han bliver født i slutningen af tredje sæson. Et par sæsoner senere er han vokset ret meget. Ross spiller ham i sæson fem og seks. I dag er Ross 26 år og har ikke arbejdet synderlig meget med skuespil siden.

Se de andre ungdomsstjerner nedenfor.

Nogle børnestjerner ændrer sig ikke meget, mens andre ikke ændrer sig en tøddel.

Se i toppen af artiklen, hvordan skuespillerne fra Rap Fyr i LA ser ud i disse år.

Nedenfor kan du se nogle skuespiller, der var børn under deres største hits fra 90'erne og 00'erne.

Jonathan Lipnicki/Stuart Little

Den lille blonde dreng fra Stuart Little (1999) er i dag 25 år gammel, og han ser noget anderledes ud i dag, end da hans bedste ven var en animeret mus.

Husker du Michael Jacksons datter? Sådan ser hun ud i dag
Husker du Michael Jacksons datter? Sådan ser hun ud i dag

About a Boy/Nicholas Hoult

Nicholas Hoult fik sit store gennembrud som Marcus i filmen About a Boy fra 2003, hvor Hugh Grant blandt andet var på rollelisten. I dag er han 26 år gammel og har blandt andet spillet 'R' i zombiekomedien Warm Bodies og 'Nux' i Mad Max: Fury Road.

Michelle Trachtenberg/Harriet the Spy

Husker du Steve Irwins datter: Sådan ser hun ud i dag
Husker du Steve Irwins datter: Sådan ser hun ud i dag

I 1996 spillede Michelle børnespionen Harriet i filmen af stort set samme navn. I dag er hun stadig populær, og det kan man godt forstå.

Den i dag 30-årige skuespillet har for eksempel spillet 'Dawn' i Buffy the Vampire Slayer og 'Georgina Sparks' i Gossip Girl.

Hey Arnold/Stemmen fra figuren

Okay, Toran Caudell, der også er kendt som Lane Toran, er måske ikke teknisk set en barnestjerne, men han fik alligevel de sociale medier til at gå amok sidste år, da man fandt ud af, hvilket hug, der gemte sig bag stemmen på tegneseriefiguren Arnold fra Nickelodeon.

Den i dag 33-årige skuespiller har desuden spillet med i den kristne tv-serie 7th Heaven.

Joseph Gordon-Levitt/3rd Rock from the Sun

Han spillede 'Tommy Solomon' i science fiction-komedieserien 3rd Rock from the Sun, i dag er han 33 år gammel og er blandt andet kendt fra Christopher Nolans Inception, the Dark Knight Rises og en lang række andre film.

Husker du baby-Emma fra VENNER? Sådan ser hun ud i dag
Husker du baby-Emma fra VENNER? Sådan ser hun ud i dag

Jimmy Karz/Chokoladedrengen fra Matilda

I 1996 stiftede alle bekendtskab med rollen 'Bruce Bogtrotter,' der satte talrige chokoladekager til livs har i de senere dage gået sin sejrsgang i engelske medier. Den unge mand har nemlig smidt hvalpefedtet.

Se selv.

H/T: Mirror.

LÆS OGSÅ: Husker du Jake fra Two and a Half Men? Se hans vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Husker du Emil fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

LÆS OGSÅ: Billedet der splitter USA: 'Man onanerer jo heller ikke offentligt'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx