Af - 11/03-14 17:50

Thomas Blachman: Danmark har forstået migThomas Blachman: Danmark har forstået mig

Fredag er der kvartfinale i årets 'X Factor', og Thomas Blachman står stærkt med både ManBand og Anthony Jasmin stadig med i konkurrencen. Den ærlige dommer føler endelig, at Danmark har forstået hans visioner.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

- Der har altid været mange meninger om mig. Jeg har jo hørt, at jeg er den onde satan, og jeg ved ikke hvad, bare fordi jeg har en måde at være på. Det virker til, at Danmark er ved at forstå mit projekt, lyder det fra Thomas Blachman, der op til fredagens 'X Factor'-kvartfinale stadig har to af tre grupper med i kampen om finalepladserne.

Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'
Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'

- Jeg vil jo det bedste for os alle sammen. Jeg vil gerne afmontere den kreative klasse til fordel for den kreative masse, og det har jeg i år eksemplificeret igennem tre danskere: en flyttemand, en lære og en kreativ bogføringsmester, fortsætter han med henvisning til årets store overraskelse ManBand.

Frække 'X Factor'-Patricia smider tøjet
Frække 'X Factor'-Patricia smider tøjet

Blachman er glad for tiden, og spørger man hans kollega Lina Rafn, har han i den grad noget at være stolt over:

- Manband har virkelig været årets store, positive overraskelse, og jeg synes, de stråler sammen med Blachman, lyder det.

- Alt fungerer. Deres personlighed, humor, målgruppe-appeal. Det virker næsten designet. Jeg ved ikke, om de er mine drømmeartister til at vinde 'X Factor', men hvis det er det, Danmark vil have, så vil jeg sende dem videre med oprejst pande, siger Lina Rafn der dog stadig ser Lucy som den oplagte favorit til at vinde 'X Factor' 2014.

Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem
Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem

Hvis Blachman skal nævne en negativ ting ved årets udgave af 'X Factor' påpeger han den konstante undertone af kamp mellem ham og Remee.

- Han synes, han har ret, og jeg synes, jeg har ret. Det er nok en mandeting, og udsendelserne er for korte til, at vi virkelig kan nå til bunds i diskussionerne.

LÆS OGSÅ: Blachman: Rystet over dårlig afvikling af melodi grand prix

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx