Af Bo Poulsen - 03/10-17 22:50

'Landmand'-Brian holder fast i forklaring efter dramatisk exit: 'Hun var godt jaloux''Landmand'-Brian holder fast i forklaring efter dramatisk exit: 'Hun var godt jaloux'

Brian fra 'Landmand søger kærlighed' holder fast i den forklaring, han gav under programmet, hvor Anne forlod ham.

storybild

(Billede: Anders Brohus / TV 2)

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel indholder detaljer om tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

I det seneste afsnit af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' forlod en af Brians date, Anne, ham under dramatiske omstændigheder.

I programmet ser man hende hive værten, Lene Beier, til side for at fortælle, at hun ikke har lyst til at medvirke mere. For om natten havde hun tilsyneladende hørt Brian og Susanne, der sov sammen, lave mere end bare at kysse.

»Jeg har ikke lyst til at være her længere. Jeg har lukket mig selv af,« siger hun. Den officielle forklaring til Brian er, at hun ikke føler, at han kan give hende, hvad hun har brug for.

Men Brian finder hurtigt ud af, at det ikke helt er den reelle forklaring, fordi Lene Beier efterfølgende konfronterer ham med Annes påstand. Han afviser den fuldstændig.

Forklaringen holder han fast i i dag.

»Jeg tror, Anne havde sat sig et eller andet i hovedet, og det kunne hun ikke få ud igen. Havde hun troet, der var sex, så havde hun bare den ide, og det må hun have det dårligst med. For det er sådan set kun de to i værelset (Brian og Susanne, red.), der ved, hvad der skete. Der var ingen, der havde sex. Vi kyssede krammede og snakkede sammen,« siger han.

Tidligere har de tre kvinder, som Brian har haft på besøg, raflet om, hvem der skulle sove hos ham. Anne vandt første nat, men hun måtte altså ikke spille om det anden gang. Det giver hun også udtryk for er 'unfair' i aftenens program.

Den 57-årige nordjyde mener i bund og grund, at Anne var jaloux.

»Anne var godt jaloux, og hun var godt gal over, at hun ikke måtte være med til at spille med om at sove med mig igen,« siger Brian.

Ifølge tankvognschaufføren kunne der også være en anden årsag til, at Anne trak sig.

»Den første nat, hvor vi sov sammen, spurgte hun ind til afstanden mellem os. Og der kunne hun måske godt høre, jeg tøvede lidt. Så hun havde måske en lille ide om, at det var hende der blev sagt farvel til om onsdagen, og så opdigtede hun den historie for at få et grundlag for at trække sig i stedet for, at jeg skulle sige farvel til hende,« siger han og fortsætter:

»Hun er jo fra Holland og ville gerne flytte til Danmark. Og så var jeg også blevet ked af det, hvis det ikke var holdt, og jeg havde været medskyldig i at få hende herop.«

Brian kan dog løfte sløret for, at det havde været Anne, som han havde sendt hjem, hvis hun ikke selv havde trukket sig fra programmet. Derfor er landmanden en smule lettet over det.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Ung mor sagsøger tv-kanal: Blev fyret...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx