Af - 26/04-16 15:32

Harry Potter-stjerne er IKKE til at kende: Nu dyrker han vild sportsgrenHarry Potter-stjerne er IKKE til at kende: Nu dyrker han vild sportsgren

Det er lidt af et karriereskift.

Bildstrecke im Grossformat »

En Harry Potter-stjerne, som var med i alle otte film, har begået lidt af et karriereskift.

I filmene spillede han Draco Malfoys håndlanger Gregory Goyle, som kørte fysisk og psykisk terror mod stakkels Harry Potter. Og det ser ud til, at han lærte en ting eller to.

Josh Herdman er i hvert fald begyndt at dyrke kampsporten Mixed Martial Arts, og han havde sin debut i weekenden, skriver Mirror.

Wow! Her er traileren til den nye film fra Harry Potter-universet
Wow! Her er traileren til den nye film fra Harry Potter-universet

MMA foregår i en ring eller et bur, hvor alle kampformer må bruges til at slå modstanderen ud. Sporten er berygtet for at være yderst voldelig, idet dommeren først stopper kampen, når en af parterne ikke er i stand til at forsvare sig længere.

Dommerne kan også stoppe kampen, hvis en af parterne opgiver, hvilket de viser ved at klappe på gulvet eller på deres modstander.

Den 28-årige skuespiller klarede kampen rigtig godt og vandt over sin polske modstander. Josh Herdman har trænet jujitsu i cirka fem år og har det sorte bælte.


- Det (MMA, red.) er råt og uforudsigeligt. Jeg synes, det er mere interessant end boksning... Det gav også mening at rykke over til MMA på grund af min jujitsu-træning, siger Josh Herdman ifølge Mirror.

Harry Potter-stjerne i  problemer: Har brugt sin formue på sprut og damer
Harry Potter-stjerne i problemer: Har brugt sin formue på sprut og damer

Det betyder dog ikke, at Josh Herdman gerne vil lægge skuespillet på hylden. Han vil hellere end gerne stadig være med i film, men har ikke haft det store held med roller.

- Jeg er stadig vild med skuespillet, og jeg har en agent og går til auditions. Men det er en smule som at vinde i lotteriet, hvis man gerne vil leve af det, siger han ifølge Mirror.

Han ser dog ikke nogen hindring i både at dyrke kampsporten og være skuespiller på én gang.

Ny Netflix-stjerne: Her har du helt sikkert set ham før
Ny Netflix-stjerne: Her har du helt sikkert set ham før

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx