Af - 03/01-14 08:59; Opdateret: 03/01-14 09:14

Her er den eneste store fejl i Breaking BadHer er den eneste store fejl i Breaking Bad

Jesse Pinkman var en af seriens store stjerner, men hans karakter var ikke udpræget realitisk, erkender skaberen af serien.

storybild

Bryan Cranston og Aaron Paul, der spiller henholdsvis Walter White og Jesse Pinkman. (Billede: AP/AMC/Polfoto)

Den amerikanske tv-serie Breaking Bad tog kegler og høstede anerkendelse verden over. Men selv om serien efter sin afslutning har placeret sig i den absolutte sværvægtsklasse, var den ikke fejlfri.

Det erkender seriens skaber, Vince Gilligan, der særligt fortryder én ting omhandlende en af seriens absolutte stjerner: Jesse Pinkman, spillet af Aaron Paul.

- Jeg ville ønske, at vi havde lavet Jesse's tænder en kende mere realistiske, at de var mere smadrede. Jesse røg en masse meth, og det æder emaljen fra tænderne, siger Gilligan til EW.

Forældre opkalder børn efter narko-konger
Forældre opkalder børn efter narko-konger

Trofaste fans af serien vil formentlig have lagt mærke til, at Pinkmans tænder forblev skinnende hvide. Hvis ikke stofferne havde ødelagt hans tænder over de fem sæsoner, som serien varede, så var der flere andre årsager til, at det hvide tandsæt burde være ændret.

- Den stakkels knægt fik tæsk to til tre gange per sæson... Og hans tænder var alligevel i absolut perfekt stand, indrømmer Vince Gilligan.

Se serien folk stjæler mest
Se serien folk stjæler mest

- Så hvis vi kunne have gjort lidt ved dem... Men på den anden side, Aaron er så nydelig en fyr, at det måske tæller som en poetisk berettigelse til, at vi lod hans tænder forblive pæne.

Hvis man ikke har fået nok af Breaking Bad, kan man få stillet sin sult senere på året, hvor spinoff-serien 'Better Call Saul' rammer den amerikanske sendeflade.

Se fans hyldest efter succes-serie slutter
Se fans hyldest efter succes-serie slutter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx