Af Bo Poulsen - 27/02-18 16:16

31-årige Maria spiser 40 kg bland selv slik om året: 'Det er ulækkert'31-årige Maria spiser 40 kg bland selv slik om året: 'Det er ulækkert'

Det er en dyr omgang.

storybild

Maria og Dennis har svært ved at få tingene til at køre rundt. Tirsdag aften får de hjælp af Luksusfældens eksperter.

Dennis og Maria fra Dalby på Sjælland føler ikke, at de kan få hverdagen til at fungere på grund af en presset økonomi.

Derfor har de meldt sig til TV3-programmet 'Luksusfælden', hvor eksperterne Carsten Linnemann og Jan Swyrtz skal hjælpe dem med at få et overblik over økonomien.

I programmet fortæller 31-årige Maria, der arbejder som servicemedarbejder, at hun i værste fald frygter, at de er nødt til at sælge huset.

En af synderne i parrets økonomi er den mængde penge, som de bruger på slik. Maria Indrømme selv, at hun ofte har en trang til søde sager.

Eksperterne tømmer en trillebør med bland selv slik foran dem.

»Du spiser 40 kg om året. Det er tæt på 4.000 kroner om året,« siger Carsten Linnemann til Maria, der får noget af en overraskelse over den store mængde slik.

»Det er også mange penge. Det er ulækkert. Det er jo penge, man kunne have brugt på noget andet, man har efterspurgt,« siger hun.

Carsten Linnemann er enig og konstaterer, at man ikke kan have en stram økonomi, når man eksempelvis bruger 4.000 kroner om året på slik.

Parret har i det seneste år haft udbetalt omkring 43.000 kroner om måneden. Se, hvordan det kan lade sig gøre, at de har et overforbrug på 900 kroner om månedet, og hvordan det går for parret tirsdag aften klokken 20.00 på TV3 i Luksusfælden.

LÆS OGSÅ: Tina fra Luksusfælden indrømmer løgn: Har i virkeligheden kæmpe narkogæld

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Birgitte var til 'et kærligt...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx