Af - 09/03-16 09:00; Opdateret: 09/03-16 09:14

Først storebror, nu lillebror: Endnu et Hollywood-ikon springer ud som transkønnetFørst storebror, nu lillebror: Endnu et Hollywood-ikon springer ud som transkønnet

Nu er begge de to Wachowski-søskende sprunget ud som transkønnede kvinder.

Bildstrecke im Grossformat »

Engang var de to 'Matrix'-instruktører kendt som Wachowski-brødrene. Det ændrede sig i 2012, da storebror Larry sprang ud som transkvinden Lana.

Nu kan de to instruktører så blive kendt under synonymet Wachowski-søstrene. Lanas to år yngre bror er nemlig også sprunget ud som transkvinde.

Det skriver Andy, der fremover vil bruge navnet Lilly, i et indlæg på The Windy City Times under overskriften 'Kønsskifte-chok - Wachowski-brødre er nu søstre!!!'

Second Wachowski filmmaker sibling comes out as trans, Lilly releases statement to Windy City Timeshttp://www.windycitymediagroup.com/lgbt/Second-Wachowski-filmmaker-sibling-comes-out-as-trans-/54509.html

Opslået af Windy City Times på 8. marts 2016

Det er en overskrift, som Lilly Wachowski har ventet på og frygtet de seneste år, hvor hun er begyndt at leve sit liv som en kvinde.

INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie
INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie

Nu springer hun ud, fordi flere medier har truet med at afsløre hendes hemmelighed. Det var indtil videre ikke sket, men forleden aften dukkede en journalist fra Daily Mail op foran hendes hoveddør.

Derfor vil Lilly hellere springe ud på sine egne præmisser, skriver den 48-årige instruktør i indlægget.

- Jeg ville gerne have - og havde brug for - tid til selv at forstå det og føle mig tryg, skriver Lilly Wachowski.

Laura er transkønnet: Læger stillede groteske spørgsmål
Laura er transkønnet: Læger stillede groteske spørgsmål

Hun kritiserer medierne for at 'oute' transkønnede, som slet ikke er klar til at stå frem med deres identitet endnu. Hun mener, at det kan have fatale konsekvenser, når medierne ikke respekterer de transkønnedes ret til at springe ud, når de selv er klar.

- Jeg er ude overfor mine venner og familie. De fleste på mit arbejde ved det også. Alle har det fint med det. Ja, takket være min fantastiske søster, har de prøvet det før... Uden kærligheden og støtten fra min kone og venner og familie ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag, skriver Lilly.

Læs hele Lilly Wachowskis stærke indlæg her.


LÆS OGSÅ: Mellemøstlige lande forbyder film om dansk transkønnet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Udstemt 'X Factor'-deltager: 'Det var...
bt.dk
'X Factor'-deltagerne afslører: 9...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx