Af Peter Ølholm Hansson - 06/10-17 18:23

Bookmaker om 'Vild med dans': De to er færdige i programmet Bookmaker om 'Vild med dans': De to er færdige i programmet

Nu går den ikke længere, mener bookmaker.

storybild

Årets felt i Vild med dans. (Billede: Uffe Weng)

Fredag efter fredag har kajakroeren René Holten Poulsen undgået den frygtede omdans i TV 2's 'Vild med dans'.

Men skal man tro bookmakeren Bet25, så ryger sportsmanden som minimum i omdans nu på fredag. Og med odds 1,80 er Holten og partner Jenna Bagge samtidig favoritter til at blive ekspederet ud af programmet af seerne.

René Holten Poulsen kom i sidste uges program til at få en hovedrolle, da han efter sin jive skulle stå skoleret foran dommerne.

Her kvitterede Britt Bendixen med følgende svada om muskelbundtets begavelse:

»Jeg har hele tiden troet, at du var en højtbegavet mand. Men hvis du ikke kan lære at danse bedre på en uge, er du ikke så begavet, som jeg troede,« sagde Bendixen.

Senere gav Britt Bendixen en offentlig undskyldning til René Holten Poulsen.

Fredag aften venter så endnu en runde af den populære dansekonkurrence. Denne gang skal Holten og Jenna Bagge dog ikke forvente at stryge smertefrit videre.

»Det er faktisk lidt overraskende, at René og Jenna endnu ikke har været i omdans. De er blandt de lavest scorende par hos dommerne, men har tilsyneladende en stor stjerne i den danske befolkning. I samme kategori finder vi Simon Juul og Claudia Rex, men de to har et stort forspring ift. seertække. Jeg tror ikke, de ryger endnu,« siger Morten Olsen, der er oddssætter hos Bet25.dk.

Netop Simon Juul og Claudia Rex var i sidste uge i omdans. De overlevede dog på bekostning af Jokeren og Mie Moltke.

»Simon Juul er ikke nogen stor danser, men han har en unik evne til at charmere sig ind på seerne, når det hele brænder på. Jeg siger ikke, at han er en ny Allan Simonsen, men der er noget kult over Simon Juul, og med Claudia Rex ved sin side, har han en partner, som også har en vis kendisfaktor. Der står René Holten Poulsen og Jenna Bagge ikke så stærkt, og derfor er de klare favoritter til at ryge ud i morgen,« siger Morten Olsen.

I den lune ende af favoritfeltet er der samtidig sket ting og sager. Skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke var i starten favorit til at løbe med trofæet. Så overtog skuespillerkollega Iben Hjejle værdigheden.

Men nu er Lassen-Kahlke pludselig favorit igen:

»Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard lagde ud som lyn og torden, og derfor røg favoritværdigheden over på deres side. De seneste fredage har Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen dog imponeret i så høj grad, at vi er nødt til at smide dem på toppen igen. Det er sikkert ikke sidste gang, vi bytter rundt på de to par, men jeg er overbevist om, at vinderen skal findes blandt netop dem,« siger Morten Olsen fra Bet25.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjemmeplejen glemte at give dement...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Rygterne nåede præsidentens øre: Nu...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx