Af Niels Pedersen - 04/01-18 15:34

Christian afslører en af bagdelene ved at være 'Årgang 0'-stjerne: 'Jeg har ikke en chance'Christian afslører en af bagdelene ved at være 'Årgang 0'-stjerne: 'Jeg har ikke en chance'

Hele Danmark er kommet på fornavn med 'Årgang 0'-stjernerne Christian, Rachel og Stephanie, men det er ikke altid en fordel at være et kendt ansigt.

storybild

Foto: TV2/Camillahey.dk

Det afslører 17-årige Christian Elhauge i en live-chat på TV 2, kort efter at kanalen tirsdag aften havde premiere på den med spænding imødesete 18. sæson af 'Årgang 0'.

For hvor mange unge har held med at komme ind på natklubber, selvom de egentlig ikke er gamle nok, så har Christian måttet sande, at han som en landskendt 17-årig ligeså godt kan opgive at 'snyde' dørmændene i det aarhusianske natteliv. Det fortæller Christian i svaret på et spørgsmål fra brugeren Ida, som bad ham anbefale et diskotek i Smilets By,

'Jeg er ikke gammel nok til at komme ind endnu, og vagterne kan genkende mig fra 'Årgang 0', så jeg har ikke en chance,' lyder det tørt fra 'Årgang 0'-stjernen.

LÆS OGSÅ: Joy er i tvivl om gammel folkeskoleregel: Gælder den stadig, når man er voksen?

I chatten fortæller Christian Elhauge også, at han er single, fester ca. en gang om ugen og glæder sig 'sygt meget' til sin 18-års fødselsdag. Om det har noget med adgangen til diverse barer i Aarhus' natteliv at gøre, fortæller den 17-årige gymnasieelev ikke.

Christin Elhauge er i den nye - og i udgangspunktet sidste - sæson af 'Årgang 0' startet på 2.g på Marselisborg Gymnasium. Udover lektierne prioriterer han vennerne, fodbolden og selvfølgelig festerne højt.

LÆS OGSÅ: Forfatter: Melania Trump græd på valgnatten - og det var ikke af glæde

»Når man følger mig i den nye sæson, bliver det sjoveste helt klart, når jeg er på Skanderborg Festival med gutterne. Det er mega grineren, synes jeg. Her får man mig også at se fra en fuld side, hvilket er ret sjovt, men også lidt akavet. Der er noget af det, der er meget pinligt, så det kan seerne godt glæde sig til at se. Men det går nok, for jeg kan jo bruge undskyldningen med, at jeg var fuld,« siger Christian Elhauge til Realityportalen.dk.

Christian har i modsætning til Rachel og Stephanie ikke været med i 'Årgang 0' siden starten i år 2000. Han blev en del af det populære program som seks-årig i 2006.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Rane Willerslev: Jeg har både angst...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx