Af - 12/06-16 15:05; Opdateret: 12/06-16 16:17

Her er det mest kontroversielle afsnit af 'Venner'Her er det mest kontroversielle afsnit af 'Venner'

Et helt bestemt bryllup fik tv-kanalen NBC til at indkalde ekstra mandskab til at tage mod telefonklager.

storybild

Den populære tv-serie "Venner" strakte sig over ti sæsoner fra 1994 til 2004. Af de 236 afsnit er der et helt bestemt, som gav den amerikanske tv-station NBC nervøse trækninger. Det skriver The Mirror.

Afsnittet, der er nummer 11 i seriens anden sæson, blev sendt i 1996, og blev opfattet som kontroversielt, fordi det indeholdt en scene, hvor Ross’ ekskone Carol bliver gift med sin lesbiske kæreste.


Netop dette twist fik tv-kanalen NBC og seriens producenter og skuespillere til at frygte et ramaskrig og millioner af opkald fra vrede seere. Det fortæller co-produceren Marta Kauffmann til The Hollywood Reporter.

På det tidspunkt fulgte i gennemsnit 30 millioner fans med i de seks venners liv i den eftertragtede newyorkerlejlighed, og man forventede, at mange ville blive forargede over det lesbiske bryllup.

Det gjorde, at NBC oprustede med 104 medarbejdere, der sad klar til at svare på tusindvis af klager, så snart afsnittet var rullet over skærmene ude i stuerne.

- Der kom kun to klager.

Der var med andre ord ingen som helst grund til panik på grund af et lesbisk bryllup.

31,4 millioner seere så afsnittet, og siden er det blevet set utallige gange af hardcore “Venner”-fans - som genudsendelser, på dvd eller på streamingtjenester.

LÆS OGSÅ: 'Venner'-instruktør afslører: Derfor gik Ross og Rachel fra hinanden

LÆS OGSÅ: Fejlen kun de største Venner-fans har opdaget: Har du?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx