Af - 27/03-15 22:23; Opdateret: 27/03-15 22:37

Afgørelsen er faldet: Her er vinderen af 'X Factor' 2015Afgørelsen er faldet: Her er vinderen af 'X Factor' 2015

Vinderen af årets 'X Factor' er fundet.

Bildstrecke im Grossformat »

Vinderen af årets 'X Factor'.

Efter en hæsblæsende finale i Jyske Bank Boxen i Herning, kan Emilie Esther kalde sig vinder af 'X Factor' 2015.

Det står klart efter en festlig afgørelse mellem Emilie Esther og Jógvan, hvis præstationer havde sendt Ivarsson, Bang & Neumann ud som de første.

Finalen blev præcis det festfyrværkeri, som man kunne have forestillet sig. Store ild-kanoner varmede den proppede Boxen op, konfettien flød på scenen og sangerne gav et show, som var finalen i Danmarks største underholdningsprogram værdigt.

Særligt var det unge Emilie Esther, der imponerede, og hendes version af Beyoncés 'If I were a Boy' efterlod dommernes kæber i knæhøjde.

- Det var noget af det bedste, jeg nogensinde har set i det her program, lød det således fra både Thomas Blachman og Lina Rafn. Og det altså om Remees deltager.


Sidste år kastede blandt andre Medina og Christopher stjernedrys over finaleshowet. I år var det lidt mindre navne i form af Stine Bramsen, Ulige Numre og Julias Moon, men hvad de måske mangler i kendis-faktor gjorde de op i performance, og særligt Ivarsson, Bang & Neumanns optræden til 'Lipstick Lies' med Julias Moon fik tilskuerne til at hvine.

Det gjorde det unge publikum også, da heltene fra Citybois indtog scenen inden showets start og fremførte deres nye single med titlen ’Things We Do’.

Se amatør-optagelse af deres optræden herunder:

Til slut var det altså Emilie Esther, der kan se frem til et samarbejde med den svenske producer RedOne, der har arbejdet sammen med popstjerner som Justin Bieber, Jennifer Lopez, One Direction og Britney Spears - samt et møde med 'X Factor'-guruen Simon Cowell.

Se masser af reaktioner senere på mx.dk - og husk at følge 'mxfesten' på snapchat, hvor vi løbende opdaterer fra aftenen.

LÆS OGSÅ: TV: Her er de kendtes gæt på en vinder af 'X Factor'

LÆS OGSÅ: Kendte indrømmer: Græd da Citybois røg ud

LÆS OGSÅ: TV: Dommerne er ikke i tvivl: Her er X Factor-vinderen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx