Af - 06/11-15 19:54

Bdr. Madsen klar med nyt show om kvinde med beroligende bryster (og andre opfindere)Bdr. Madsen klar med nyt show om kvinde med beroligende bryster (og andre opfindere)

Anders og Peter Lund Madsen bruger deres fars robot som inspiration til et nyt show, ‘Den Termiske Mannequin’.

SE INTERVIEW MED BDR. MADSEN OM DERES FARS ROBOT, SOVEPOSER OG PAPEGØJER HEROVER.

Den termiske mannequin

Peter: - Vores far opfandt den termiske mannequin. Sådan en dukketing, man kunne give tøj på.

Anders: - Jeg vil kalde det en robot.

Peter: - Ja, en robot der ikke kunne bevæge sig. Man kunne give den tøj på, og den kunne så kommunikere i tal, hvor behageligt det tøj var.

Peter: - Den blev sat ind i Ford-biler, hvor den kunne vurdere, om bilen var behagelig eller ubehagelig. Alle andre bilmærker har gjort det sidenhen over hele verden, men vores far den første.

Bdr. Madsen med den termiske mannequin, som er deres fars opfindelse.

Showet

Anders: - Den termiske mannequin må ikke gå i glemmebogen, for med den opfindelse gjorde vores far verdenen en lille smule bedre.

Peter: - Vores show - Den Termiske Mannequin - er en hyldest til folk, der enten besidder eller er i stand til at skaffe sig viden om verden.

Anders: - Der findes to slags mennesker: Dem, der bygger sandslotte og dem, der sparker til dem. Her vil vi koncentrere os om dem, der bygger sandslotte.

Papegøjer

Anders: - Jeg kender en norsk kvinde, der arbejder i en dyrehandel. Når hun skal transportere papegøjer fra et sted til et andet, bliver de nervøse. Så gjorde hun sig den erfaring, at hvis hun puttede papegøjerne ned mellem brysterne, så blev de fuldstændig rolige. Det er med til at gøre verden rigere.

Peter: - De mennesker, som bruger deres tid på at opdage noget og blive klogere, er vores helte.

‘Den Termiske Mannequin - alting bliver bedre i morgen’ afholdes på Bremen Teater den 25. november med overskriften ‘Mit kat stjæler mit tøj’ og den 27. november, hvor det hedder ‘Planterne vil dræbe dig’.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx