Af - 12/08-15 10:03

Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllupAniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup

De var gode venner på tv (og i virkeligheden) i årevis - men ikke alle fra 'Friends' var med til Jennifer Anistons nylige bryllup.

Bildstrecke im Grossformat »

Gæstelisten var spækket med stjerne-skuespillerne, da Jennifer Aniston i sidste uge blev hemmeligt gift med Justin Theroux.

Men der var et par bemærkelsesværdige undtagelser. For ikke alle af de ellers så gode 'Venner' fra tv-hittet af samme navn var med. Faktisk var alle mændende fraværende: Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) og David Schwimmer (Ross).

Det skriver flere amerikanske medier, eksempelvis magasinet People.

Derimod var både Lisa Kudrow (Phoebe) og Courteney Cox (Monica) med – sidstnævnte var endda brudepige for Jennifer Aniston. Og ifølge People lukkede hun også festen som sidste gæst.

Med var blandt andre også skuespillerne Orlando Bloom og Sandra Bullock, radioværten Howard Stern, talkshow-værterne Jimmy Kimmel og Ellen DeGenere.

Aniston kan endnu: Dyyyb kavalergang
Aniston kan endnu: Dyyyb kavalergang

Desuden optrådte den australske sanger Sia for den kun omkring 70 gæster ved den lukkede og hemmelige ceremoni.

Blandt de fraværende 'Venner' er der dog ikke dårlig stemning over de manglende invitationer.

Matt LeBlanc siger til People:

Jeg synes, at de udgør et fantastisk par. Jeg er tror, at hun er lykkelig, og alt, jeg tænker på, er Jen's lykke. Hvis hun ville have haft mig med, havde jeg været der.

Matthew Perry siger:
- Brylluppet kom som en overraskelse for mig, og de er et skønt par, og jeg er glad på deres vegne. Jeg var ikke inviteret, så hvad kan man gøre.

Afsløring: 'Friends'-stjerner skulle slet ikke have været gift
Afsløring: 'Friends'-stjerner skulle slet ikke have været gift

Heller ikke David Schwimmer var altså med til brylluppet, men det kan man måske godt forstå – sådan set i et større 'Venner'-perspektiv.

LÆS OGSÅ: TV: Sådan ville tv-serien 'Friends' se ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx