Af Christian Hansen - 30/10-17 21:24

Hollywood-stjerne anklaget for sexkrænkelser: Nu stopper Netflix sin hit-serieHollywood-stjerne anklaget for sexkrænkelser: Nu stopper Netflix sin hit-serie

House of Cards stopper efter næste sæson.

storybild

Arkivfoto. (Billede: NICHOLAS KAMM)

Mens stjerneskuespilleren Kevin Spacey er kommet under voldsomme anklager for angiveligt at have sexkrænket en mand, der dengang var teenager, har Netflix valgt at stoppe en af streaming-gigantens mest kendte, originalt producerede serier.

Det bekræfter Netflix over for Business Insider.

Således bliver sjette sæson af 'House of Cards,' hvor Kevin Spacey spiller hovedrollen 'Frank Underwood,' den sidste i rækken.

Nyheden kommer blot få timer efter, at skuespilleren Anthony Rapp søndag anklagede Kevin Spacey for angiveligt at have samlet den unge dreng op og lagt sig oven på ham efter en fest. Det skulle være sket i 1986, hvor Kevin Spacey var 26 år, og Anthony Rapp, der er kendt fra 'Star Trek Discovery,' var 14 år gammel.

Anthony Rapp har tidligere fortalt om overgrebet, dog uden at sætte navn på. Det gør han så nu og forklarer, at det skyldes den verserende Weinstein-skandale i filmbranchen, hvor filmchefen Harvey Weinstein af flere skuespillere er beskyldt for en række seksuelle krænkelser og overgreb.

»Jeg får helt ondt i maven (når jeg ser Spacey. red.). Dagen i dag er der stadig så mange ting, jeg ikke forstår. Det er dybt frustrerende for mig,« siger han til Buzzfeed.

I forbindelse med anklagen mod ham, har Kevin Spacey offentliggjort, at han er homoseksuel.

'Som mine nærmeste ved, har jeg haft mange forhold til både mænd og kvinder, og nu har jeg valgt at leve som en homoseksuel mand. Jeg vil gerne håndtere dette åbent og ærligt, og det starter jeg med ved at se på min egen opførsel,' lyder det fra Kevin Spacey.

Sjette sæson af 'House of Cards' er allerede undervejs, og den skal planmæssigt vises til de mange fans af serien i 2018. Der bliver tale om 13 afsnit.

Se hele opslaget fra Kevin Spacey herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gravid politiker sender Nye...
bt.dk
Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Silas Holst om faderens personlige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx