Af Laura Rode Nygaard - 15/03-17 14:47

Beha-brødrenes vilde køb: Nu er det for alvor seriøstBeha-brødrenes vilde køb: Nu er det for alvor seriøst

Det er ved at være så seriøst mellem Beha-brødrene og deres respektive kærester, at de sammen har valgt at kaste penge i familieskibet Havana.

Bildstrecke im Grossformat »

Skibet danner ramme om tv-programmet 'Kurs mod fjerne kyster', som har fået hele Danmark til at være på fornavn med Theis og Emil, men nu skal deres kærester Louise og Ida også være en del af foretagendet.

De unge par spilder nemlig ikke tiden og investerer i fælles sofa og spisestel som noget af det første.

Mikkel Beha skovler penge ind: Derfor er familien så populær
Mikkel Beha skovler penge ind: Derfor er familien så populær

Det afslørede Mikkel Beha Erichsens ældste søn, Emil Midé Erichsen, under et foredrag i Tivoli Friheden i Aarhus forleden, skriver Se & Hør.

- Havana er sådan et familieskib. Jeg ejer sammen med min kæreste en tredjedel af det, Theis og hans kæreste ejer en tredjedel, og Marian og Mikkel (drengenes forældre, red.) ejer den sidste tredjedel, fortalte den 27-årige skipper.

Både Emil og Theis Midé Erichsen mødte deres kærester i februar sidste år, da pigerne stod på Havana i Indonesien og sejlede med tv-familien hjem til Danmark.

Stående bifald til Mikkel Behas far: Her modtager han fornem ærespris
Stående bifald til Mikkel Behas far: Her modtager han fornem ærespris

Her flyttede 27-årige Emil og 25-årige Louise ind i familiens gamle hus i Sydhavnen, mens 23-årige Emil og 24-årige Ida netop har købt sig en husbåd, som de skal til at fragte fra Holland til Danmark og sætte i stand, fortalte mor Marian forleden til Billed-bladet.

Det knuste nok et pigehjerte eller to, da Emil og Theis Midé Erichsen efter deres verdensomsejling i sommer lagde til kaj i Danmark og fortalte, at de begge var afsat. Begge drenge afslørede, at de havde mødt deres kvinder på turen, og nogle måneder senere afslørede storebror Emil, præcis hvordan det var kommet i stand.

'Kurs mod fjerne kyster' vender tilbage
'Kurs mod fjerne kyster' vender tilbage

- Jeg skrev en mail til Louise, som jeg ikke havde snakket med i tre-fire år - jeg kunne godt huske, at hun var lidt sød, ha ha - og spurgte hende, om hun havde lyst til at komme ud og sejle med Havana. Og så gik der ikke særlig lang tid, før hun havde købt en enkeltbillet til Indonesien, fortalte Emil til Alt for Damerne.

Lillebror Theis mødte også sin Ida på havet, men har ikke være lige så detaljeret omkring sin scoring.

LÆS OGSÅ: Beha-brødre afslører hvad de savner mest efter tre år på havet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx