Af - 03/11-15 20:42; Opdateret: 03/11-15 22:14

Gift ved første blik: Første par er gået fra hinandenGift ved første blik: Første par er gået fra hinanden

Ulrik må igennem sit livs anden skilsmisse, efter at Ane til aften valgte at stoppe ægteskabseksperimentet bare halvvejs inde i programserien.

Der var kølig stemning på hotelværelset mellem Ane og Ulrik i aftenens afsnit af Gift ved første blik, hvor parret også ender med at træde ud af eksperimentet (Credit: Snowman Productions Aps) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I aftenens program af Gift ved første blik valgte Ane-Marie Fleischer Larsen at stoppe eksperimentet og ægteskabet med Ulrik Pihl. Til stor frustration for Ulrik.

- Vi meldte os til et program og kendte præmisserne. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til, og at det ville blive hårdt. Uanset hvad, ville jeg blive i det i fem uger – og jeg ville også være villig til at fortsætte ud over det, siger en stadig tydeligt frustreret Ulrik til metroxpress.

Kommunikationsvanskeligheder og et forskelligt syn på graden af intimitet var blandt Anes argumenter for at stoppe eksperimentet.

Ulrik føler sig misforstået.

- Det var som om, hun troede, at hver gang jeg sagde noget, lå der et seksuelt motiv bag, siger han.

Ane og Ulrik på bryllupsdagen, da der stadig var kemi og tiltrækning.

Ulrik har tidligere været gift fra 2008-2011 med sin daværende kæreste gennem ni år. Om at blive skilt for anden gang i sit liv, siger han:

- Man vidste jo, da man meldte sig, at der var en risiko for, at det ikke gik. Men min tilgang til livet er, at hvis ikke du prøver, sker der ikke noget. Det var en chance og et eksperiment, og at det så ikke gik er super ærgerligt, og det er ikke noget, jeg er stolt af, siger han.

Om han fortryder, at han meldte sig, ved han først, når oplevelsen er på større afstand, men drømmen om at finde den store kærlighed har han ikke opgivet.

- Jeg drømmer stadigvæk om kærligheden og familien. Et hus, hvor der er glæde og nogle børn, søger jeg stadigvæk - og jeg gifter mig gerne igen, fortæller Ulrik, der har en søn på 12 fra et tidligere forhold.

Ane og Ulrik taler med eksperterne, inden forholdet endnu er gået skævt.

Ulrik: Derfor drikker jeg ikke alkohol
Ulrik: Derfor drikker jeg ikke alkohol

TV: Metroxpress krydsforhører Ulrik fra 'Gift ved første blik'
TV: Metroxpress krydsforhører Ulrik fra 'Gift ved første blik'

Sådan var det at blive gift ved første blik
Sådan var det at blive gift ved første blik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Gymnasium lukket ned efter lovbrud:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx