Af Webstud/AS - 24/03-17 16:43

Hollywood-stjerne afslører: Dette skal jeg spille i ny Star Wars-filmHollywood-stjerne afslører: Dette skal jeg spille i ny Star Wars-film

Den amerikanske skuespiller Woody Harrelson afslørede en anelse om sin kommende rolle i en ny Star Wars-film om Han Solo.

Bildstrecke im Grossformat »

Lucasfilm er kendt for deres hemmelighedskræmmeri i forbindelse med Star Wars, men skuespilleren Woody Harrelson er ligeglad. Under et besøg hos Jimmy Fallon kom skuespilleren med ledetråde til sin rolle i den kommende film om Han Solo.

Det skriver Mashable.

LÆS OGSÅ: Superhelte (og skurke) redder dagen for syge børn

- Jeg spiller en fyr ved navn Beckett, som er kriminel og mentor for Han, afslørede Woody over for Jimmy Fallon i The Tonight Show.

LÆS OGSÅ: Så er det officielt: Det hedder den næste 'Star Wars’-film

Værten spurgte Woody Harrelson, som blandt utallige film især er kendt fra Hunger Games-triologien, Zombieland og No Country for Old Men, om han voksede op som Star Wars-fan.

- Jeg synes om den, jeg var aldrig fanatisk, men du ved, det er godt at være en del af, svarede den 55-årige skuespiller.

LÆS OGSÅ: Husker du nuttede 'Anakin'? Hans liv er gået HELT galt

Hvis du er fan af Woody og Jimmy kan du se hele interviewet øverst i artiklen, hvor gæsten desuden afslører, at han engang blev anholdt i London.

Den kommende sci-fi film om Han Solo udkommer i år 2018.

LÆS OGSÅ: Sådan kan Disney høste 353 mio. kroner på Carrie 'Leia' Fishers død

LÆS OGSÅ: ‘Star Wars’-stjerner reagerer på Carrie Fishers død: - Kraften er mørk i dag!

LÆS OGSÅ: Prinsesse Leia-skuespiller får hjertestop om bord på fly

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx