Af Kristian Dam Nygaard - 25/11-17 14:12

Simon Jul deltog kun i 'Vild med dans' for én ting: Nu jubler hanSimon Jul deltog kun i 'Vild med dans' for én ting: Nu jubler han

Simon Jul sagde tidligere på året kækt, at han kun stillede op i 'Vild med dans' for at få råd til et nyt badeværelsesgulv.

storybild

(Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Mens andre kendte bruger undskyldninger som, at de 'altid har drømt om at være med i TV 2's danseprogram', erklærede radioværten ærligt, at han udelukkende gik efter den økonomiske gevinst. Og det lykkedes.

Selvom Simon Jul, der dansede med Claudia Rex, 'kun' nåede program fem, lykkedes det ham at få råd til et nyt badeværelsesgulv, fortalte han efter finalen til BT.

»Mit badeværelsesgulv er blevet lavet færdig. Jeg er nærig og sparede en masse ved at bruge gammel kalk, ler og cement, men med hjælp fra nogle gode håndværkere, lykkedes det. Det er blevet meget billigere, end hvad man normalt giver for sådan et gulv.«

Nu venter Simon Jul blot på, at han bliver 'gode venner' med sit nye gulv.

»Det er ligesom, når man får et nyt møbel. Man er utrolig glad for, at det er der. Så skal man lige vænne sig til hinanden, og på et tidspunkt føler vi en vis samhørighed, når jeg er ude at tisse, børste tænder eller går i bad,« forklarede han med et smil.

Har du fået hørt BTMX's nye podcast 'Vi elsker clickbait'? Download den i iTunes eller hør ugens nye afsnit her:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx