Af Mikkel Kofod - 18/11-16 03:14

’The Affair’-skuespiller om ny sæson: Folk flygter fra deres dæmoner’The Affair’-skuespiller om ny sæson: Folk flygter fra deres dæmoner

Ruth Wilson, der spiller Allison i premiereaktuelle ’The Affair’, løfter lidt af sløret for karakterens psykologiske ståsted i den kommende sæson.

storybild

Ruth Wilson (Billede: Daniel Leal-olivas)

Utroskab, mord, sex, løgn, penge, magt. Ingredienslisten er lang og saftig for en af tidens mest imødesete tv-serier, ’The Affair’, hvis tredje sæson har premiere på HBO Nordic på søndag.

Netflix annoncerer sin første skandinaviske tv-serie
Netflix annoncerer sin første skandinaviske tv-serie

- Der er flere psykologiske splittelser i denne sæson. Folk flygter fra dæmonerne i deres fortid, fortæller Ruth Wilson, der spiller Allison Bailey i serien, i en promotionvideo for serien.

Seriens første to sæsoner fulgte Allisons forhold til den gifte Noah. De blev elskere og siden gift og forældre til datteren Joanie, efter de mødtes under en sommerferie i byen Montauk på USA’s østkyst.

Superhelte-serie hyrer kun kvinder som instruktører til anden sæson
Superhelte-serie hyrer kun kvinder som instruktører til anden sæson

Men tredje sæson tager et stort spring og begynder tre år efter, anden sæson sluttede.

- Allison og Noah er ikke sammen mere. Hun vil væk fra den del af sit liv, fordi det var så smerteligt. Men Noah bringer et mørke frem i hende, og hun er stadig draget af det, siger hun om Allison, der også har et andet mål i sæsonen, efter at hun mistede sit første barn, Gabriel, i en ulykke.

Ryan Gosling fik nej til at medvirke i denne populære serie
Ryan Gosling fik nej til at medvirke i denne populære serie

- Hun er bange for, at Joanie, skal komme ud for en ulykke som hendes første barn. Hun vil bevise over for alle, at hun kan finde ud af at være mor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx