Af - 12/09-14 22:39

Trods pragtpræstation: Silas Holst var irriteret på Britt BendixenTrods pragtpræstation: Silas Holst var irriteret på Britt Bendixen

Der var lidt malurt i bægret for Silas Holst, der sammen med sin partner vandt første opvisning i Vild med dans.

storybild

Silas Holst og vejr-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl fik 18 ud af 20 mulige point. (Billede: Polfoto)

Det lignede den perfekte debut i Vild med dans til Johannes Nymark og det perfekte comeback til husbonden Silas Holst, da Johannes Nymark og Claudia Rex dansede fredagens bedste cha cha cha, mens Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl præsterede aftens højeste score med deres vals.

Alligevel var der lidt malurt i bægret, da dommeren Britt Bendixen hentydede til, at Johannes Nymarks flotte præstation nok hang sammen med, at han er gift med den mangeårige danser Silas Holst.

- Jeg blev irriteret over, at Britt hentydede til, at jeg måske trænede ham, hvilket jeg absolut ikke har gjort, fortalte Silas Holst til metroxpress efter kameraerne var slukket.

- Jeg er for stort et konkurrencemenneske til at ville assistere, og det samme gælder Johannes. Da vi stod og så Johannes danse, spurgte Sara Maria mig, om jeg var stolt, og jeg svarede: ‘Nej, ikke endnu’. Der var jeg bare hans konkurrent. Man er nødt til at tænke sig om, når man er gift og deltager i den samme konkurrence. Vi ser ikke hinanden træne og kører i hver vores bil til og fra træningen, fortsatte han.

VMD: TV 2-vært tog første stik - Astrid Krag kiksede
VMD: TV 2-vært tog første stik - Astrid Krag kiksede


Du vil ikke hjælpe din mand?

- Nej, det gider jeg ikke. Jeg forstår godt, at dommerne spørger, men jeg kan hånden på hjertet og uden at lyve sige, at jeg ikke har hjulpet ham. Når han har trænet hjemme, har det været i soveværelset med en lukket dør, hvor jeg har hørt nogle brøl og måske et lille ‘hurra’.

Er du overrasket over hans evner på et dansegulv?
- Da jeg så ham danse for første gang i tirsdags, tabte jeg kæben. Jeg har kun danset med ham i byen, så da han fortalte, at han havde takket ja til at deltage, svarede jeg ‘det er dælme modigt ,skat’. Jeg er meget imponeret.

Stensikkert væddemål: Her er vinderen af 'Vild med dans'
Stensikkert væddemål: Her er vinderen af 'Vild med dans'

Claudia Rex taget i dansesnyd
Claudia Rex taget i dansesnyd

Med sejren i den indbyrdes konkurrence følger også håneretten, og det betyder meget i privaten.

- Det havde været frygtelige 14 dage, hvis jeg ikke havde vundet over ham. Det havde været det værst tænkelige scenarie. Vi er begge konkurrencemennesker. Hele dagen er én lang konkurrence, der starter med, hvem der kan drikke morgenkaffen hurtigst, siger Silas Holst, der også havde roser til sin dansepartners præstation.

- Det var vanvittigt, den havde jeg ikke set komme. Jeg har en partner, der knokler som en hest. Da jeg havde set hende træne første dag, tænkte jeg ‘hold da kæft’ og hun så på mig og sagde ‘det er ikke så godt vel?’. Men hun har bare knoklet som en sindssyg på en måde, som jeg aldrig har set det før.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Dansk stjerneskuespiller og kæresten...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx