Af - 10/09-13 11:43

Radcliffe savner ikke Harry PotterRadcliffe savner ikke Harry Potter

Daniel Radcliffe, der blev verdenskendt som Harry Potter, savner ikke at spille den bebrillede troldmand.

storybild

24-årige Daniel Radcliffe til præmiere på sin nye film 'Kill Your Darlings'. (Billede: Polfoto)

Som 12-årig blev Daniel Radcliffe verdenskendt som Harry Potter, troldmanden med et lynformet ar i pande. Nu er han fyldt 24 år og Potter-dagene er for længst overstået. Det er dog ikke noget, han er ked af.

- Jeg vil altid være utroligt stolt af at have været med i Harry Poter-filmene. Hvis det ikke var for dem, ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag. Men jeg savner ikke ligefrem at spille Potter. Jeg er meget glad for at spille andre roller nu, har han udtalt på Toronto Film Festival.

Daniel Radcliffe deltager i Toronto Film Festival, der finder sted i disse dage, for at promoverer sine tre kommende film 'Kill Your Darlings', 'Horn' og 'The F Word'.

Alle tre film ligger langt væk fra Harry Potter-universet og hans får vist, at Potter-dagene for længst er overstået. I 'Kill Your Darlings' kan man for eksempel se Daniel Radcliffe i en hed sexscene med en anden mand.

- Jeg er rigtig glad for, at folk langt om længe for mulighed for at se mig spille andre roller. Vi havde det fantastisk med at lave Harry Potter-filmene, men det er også spændende at komme videre og lave andre ting, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx