Af Amalie Abildgaard - 04/06-17 12:31

Se traileren: Ny Harry Potter-film er på vej - men kun til YouTubeSe traileren: Ny Harry Potter-film er på vej - men kun til YouTube

En ny Harry Potter-film er på vej ud til de hardcore fans. Og den bliver noget anderledes end de tidligere.

storybild

I den kommende Harry Potter-film får vi at se, hvordan Voldemort blev til. (Billede: YouTube)

Der er igen godt nyt til Harry Potter-fans, der troede, at det eventyrlige univers sluttede efter syvende bog og film i rækken. Nu kommer der nemlig en film om den ikoniske skurk 'Voldemort' på Youtube.

Ikke nok med at filmen udkommer, så skal fans heller ikke frem med pengepungen for at se med, for filmen bliver lagt på den gratis videoportal.

Harry Potters fortid er blevet stjålet: 800 værdifulde ord er væk
Harry Potters fortid er blevet stjålet: 800 værdifulde ord er væk

Filmen får titlen 'Voldemort: Origins of the Heir' og skal handle om, hvordan Harry Potters ærkerival, Voldemort, blev den, han er.

Det har dog ikke været nemt for det umiddelbart ukendte produktionsselskab 'Tryangle Film's at hente tilladelse af giganten 'Warner Bros.', der står bag de tidligere Harry Potter-film.

Tryangle Films er et team af Harry Potter-fans, der har kæmpet en lang og brav kamp for at hente tilladelser ind for at genskabe troldmandsuniverset. Første udfordring dukkede op, da de prøvede at samle penge ind til filmen via en kampagne.

Warner Bros. fik hurtigt stoppet kampagnen, men nu viser det sig alligevel, at de ivrige filmskabere har fået en aftale med studiet, som har godkendt projektet, til glæde for mange Harry Potter-fans verden over.

Emma Watson afslører: Her er hendes mærkelige crush
Emma Watson afslører: Her er hendes mærkelige crush

»Vi havde en privat og fortrolig samtale med Warner Bros., som kontaktede os under indsamlingsperioden. Det eneste vi kan sige er, at de lader os fortsætte med filmen uden fortjeneste selvfølgelig,« siger Gianmaria Pezzato, der er instruktør på filmen, til Polygon.

Den største grund til, at Tryangle Films fik lov til at fortsætte deres filmprojekt var, at de vil gøre Voldemort-filmen gratis tilgængelig. Og nu hvor det juridiske er på plads, vil det lille produktionsselskab kaste sig over historien.

Gianmaria Pezzato til Polygon, at idéen til plottet kom, da han genlæste 'Harry Potter og Halvblodprinsen', som er den sjette bog i rækken. Undervejs i læsningen opstod en række spørgsmål, som han ikke havde studset over i første omgang.

Harry Potter-skuespiller: Dette skal jeg spille i Game of Thrones
Harry Potter-skuespiller: Dette skal jeg spille i Game of Thrones

Derfor skal karakteren Voldemort være omdrejningspunktet for filmen og sætte fokus på, hvordan Tom Riddle (Romeo Gåde på dansk) blev til Voldemort. Han fortæller, at der i bogen er nogle antydninger af hans fortid, som ikke bliver vist i filmene. Men nu vil holdet for alvor dykke ned i Voldemorts fortid.

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår filmen bliver udgivet. Men i traileren skriver holdet, at den »kommer snart.«

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx